Fantasztikus LoL-os verziót csináltak az utolsó Avengers trailerből - videó

Fantasztikus LoL-os verziót csináltak az utolsó Avengers trailerből - videó

Brilliáns vágás, szövegre passzoló képsorok: fantasztikus LoL-os Avengers Trailer született!

Nagyon sokan LoL-oznak a világon, –és mivel emberek vagyunk, így normális, hogy egyszerre több dolog is érdekel minket. Éppen ezért egyáltalán nem ritka, hogy aki szereti a PC-s játékokat, az sokszor más "geek" dolgokkal is szívesen foglalkozik; ilyen például a Marvel Avengers sorozata, melynek legújabb trailere, az Endgame, alig pár nappal ezelőtt jelent meg. Robopon003 nem is időzött sokat a dologgal és azonnal összedobott rá egy nagyon hangulatos videót. A hanganyag egy az egyben ugyanaz, mint az eredetiben, de a képsorokat LoL-os jelentekkel pakolta tele. Korábban ugyanilyet csinált az Infinty War idején is, ha arról lemaradtál, mindenképp érdemes bepótolni az alábbi cikkünkből!

Egy csettintésre raktak össze LoL clipekből látványos Infinity War videót!

Emlékeztek még az Infinity War hátborzongatóan jó trailerjeire? Most ugyanezekkel a hangokkal megcsinálták LoL klipekből.

Ezúttal sem aprózta el egyébként a dolgot: a vágás képkockáról-képkockára lenyűgöző, –és az igazi hab a tortán akkor jön, ha értjük is a trailer szövegét. Az évek során a Riot Games rengeteg cinematic-ot adott ki, és más animált alkotásokat. Ezekből kikeresni egyesével a legjobban passzoló pillanatokat nem lehetett kis munka, –de abszolút megérte.

Az elején az Aurelion Sol bemutató videó tökéletesen passzol az űrtémához, a víz elfogyásánál egy kiszáradt fát látunk, Thanos említésénél Aatrox félelmetes alakját, majd Ryze videójából egy lángokban álló világ tárul elénk. Az Invasion bemutatójából még a kövek is jól mutatnak, mint a végtelen kövek. Amikor pedig egy részünk elvesztése merül fel, akkor Lucian félig démoni arca tűnik fel. Ha valaki szereti a LoL-t és szereti az Avengers sorozatot, annak ez a videó jó eséllyel 2 perc tömör gyönyör lesz. Ha esetleg nem láttad volna az eredeti trailert és szeretnéd összehasonlítani vele, alább megtekintheted.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!