Ilyen volt a CS:GO idei éve

Ilyen volt a CS:GO idei éve

Brutálisan jó és vicces éve volt a CS:GO-nak 2018-ban is.

Három hét és már köszönthetjük is a következő esztendőt, a CS:GO naptárban is az utolsó versenyek zajlanak majd az elkövetkező napokban, így a neten egy több fórumban olvasható a közösség évértékelője, egyre több helyen nyitnak beszélgetést az idei szezonról és szép lassan YouTube-ra szállingóznak az év legjobb, legelképesztőbb és legviccesebb jeleneteiből összevágott videók.

Az egyik legjobb ilyen videót a YUKKA-nak köszönhetjük. Kezdve a Major versenyek epic lövéseitől, a forsaken botrányon át, egészen az ingyenes CS:GO-ig és a játék Battle Royale módjáig, –itt mindent megtalálsz. Miután sokadik végignézésre is kiröhögtük magunkat, érdemes azt is megnézni, hogy egy év alatt mennyit változhat a profi CS:Go és annak mezőnye. A Major győztes Cloud9 felállás gyakorlatilag széthullott, Skadoodle visszavonult, TACO és flusha neve is összeforrt már az SK Gaming-gel és a fnatic-kal, mostanra azonban mindketten más csapatban játszanak.

Meglátjuk mit hoz a 2019-es év, szinte azonnal egy IEM Katowice Major versennyel kezdünk majd, reméljük a kommentátorok által is kiparodizált FACEIT Major technikai szünetei nem köszönnek majd vissza, –ellenben a válogatott lövésekből és gránátokból sosem lehet elég.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!