Uther és Rexxar uralja a metát: itt az első Rastakhan's meta jelentés

Népszerűségben és erősségben ez a két class uralja a Standard laddert. Mutajuk a legjobb paklikat!

A Rastakhan's Rumble első meta jelentése nem sok újdonságot hozott. Aki csak egyszer is kimerészkedett a Standard ladderre rögtön szembetalálkozhatott a rengeteg Hunterrel, amik több változattal is terrorizálják az ellenfeleket. Több, mint 1.4 millió mérkőzés alapján a HSReplay ezt a statsztikát rakta össze nekünk, nézzük meg mi rejtőzik a számok mögött!

A formálódó és még kiforratlan paklikat bedarálja a Paladin, ami az Odd verziójával hasít a létrán. Egyszerűen képtelenség megállítani a Rastakhan's megjelenésének ellenére gyakorlatilag változatlan Aggro / Tempo paklit, hiába lennének rá kiváló counter deckek, mint például az Even Warlock. Guldan retteg Rexxartól, ami majdnem az összes pakli egynegyedét (!) kiteszi a számok alapján. Három pokolian erős és népszerű változata is működik jelenleg a Hunternek: a Secret, a Deathrattle és a Spell típusokkal is pillanatok alatt ugorhatunk több rankot is.

A lista alján a szokásos hármast találjuk. A Mage-nek hiába jelent meg az Odd variánsa, egyelőre csak a népszerűségén tudott kozmetikázni a hősnek, az eredményességben még így is messze elmarad az elfogadhatótól. A Priest a Spiteful, Control vonalon mozog, de sok köszönet nincs ezekben a deckekben. A Warrior egyszerűen csak simán rossz a rengeteg Hunterrel szemben, ezért ha tartósan megmarad a mostani állapot, akkor ezt a hőst elfelejthetjük a rotációig, annak ellenére, hogy a DEAC Hackers játékosa, CheeseHead egészen legend 42-ig mászott egy Odd Dragon változattal.

Fontos leszögezni! A meta még alakulhat és megjelenhetnek most még teljesen ismeretlen, vagy gyengének tartott változatok is a Tier 1 paklik között, de ennek az esélye azért igen csekély. Zul'jin és Deathstalker Rexxar kéz, a kézben masírozik a győzelmek felé, ami nem meglepő, mivel kiforrott és stabil Midrange paklikról beszélhetünk. A Boomsday Project utolsó időszakában is a legjobbak között tartottuk számon a Huntert és a Paladint is, ez egy hét alatt semmit sem változott, –legalábbis rank 4 és legend között.

Secret Hunter

Kód: AAECAR8KxwPJBK4GlwidzAKG0wKY8AKnggObhQOnigMKngGoArUDhwT+DN3SAt/SAuPSAuHjAvWJAwA=

Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8K3gX4CNPFAobTApziArbqAsvsAoDzAqCAA5uKAwqNAZcIq8IC2MICnM0C3dICi+EC4eMC8vECufgCAA==

Spell Hunter

Kód: AAECAR8EhwTp0gKG0wKbhQMNjQGoArUDyQSXCMUI3dIC39IC49IC4eMC6uMCh/sCoooDAA==

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8Elc4Cg9QCnvgCDUanBfUF+QrrwgKDxwK4xwLjywL70wLR4QLW5QK15gL96gIA

CheeseHead's Odd Dragon Warrior

Kód: AAECAQcGognTxQKS+AKe+AKggAPolAMMS6IE/webwgKixwLK5wKD+wKO+wKe+wKBhwOLhwPsiQMA

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!