Érkezik az 1.3: holnap ilyenkor a frissítés miatt állnak a szerverek!

Szerda délelőtt élesítik az 1.3-as frissítést az európai szerveren.

A World of Tanks európai szervereit közép-európai idő szerint 01:30 és 09:00 között leállítják, hiszen végre valahára megkapjuk az új frissítést. Ne feledjétek, hogy előre is letölthetitek a frissítést, illetve azt, hogy a szerdai szerverleállás miatt minden prémium fiókkal rendelkező játékos egy nap hosszabbítást kap, –mint kompenzációt a kellemetlenségekért. Vegyük át még egyszer, hogy mit tartogat számunkra az 1.3-as frissítés!

1.3: A frissítés tartalma

Új személyre szabási elem: matricák

Tekintsd meg az összes matricát az alábbi beágyazott cikkre kattintva, –hiszen a galériába kigyűjtöttük számotokra mindet.

Az 1.3-mal érkező összes matrica!

Iacute;me az összes 1.3-ban érkező matrica, amit a tankodra helyezhetsz!

Újradolgozott személyes küldetések

Az Excalibur személyes kampányában 23 küldetés feltételeit tették könnyebben teljesíthetővé, ezenfelül játékon belül szimultán nyomon követhető lesz a haladás a két fronton, és az első személyes kampány szakasz kihívásait is megreformálták, hogy az egyedül játszó játékosok számára is abszolválhatóak legyenek.

T-55A erősítések

Object 260 erősítések

Új Grand Battle pálya: Hinterland

A Wargaming továbbra is igyekszik a Grand Battle játékmód szerelmeseinek kedvében járni, így megalkották a Hinterland névre hallgató új térképet. A Szovjetunió középső régióiból merítő pálya a II. világháború éveinek hangulatát idézi.

Néhány régi pálya újraegyensúlyozása

Mannerheim Line, Himmelsdorf, Pilsen és Fisherman’s Bay bizonyos részeit módosították az egyensúly érdekében. A galériára kattintva az összes átvariált pályarészletet szemügyre vehetitek!

Te melyik újítást várod a legjobban, és miért?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.