Ismét a Liquid a világ második legjobb csapata - HLTV Ranglista

Ismét a Liquid a világ második legjobb csapata - HLTV Ranglista

Nem sok HLTV ranglistát kapunk még az éven, az utolsók egyikében azonban változott a dobogós sorrend.

Egyike az utolsó HLTV ranglistáknak a legfrissebb, ahol ha nagyon nem is, de azért változtak az erőviszonyok főként a hétvégén véget ért ESL Pro League 8. szezonjának köszönhetően.

Top 10

Az Intel Grand Slam és gyakorlatilag a teljes év győzteseként az Astralis továbbra is olümposzi magasságból tekint le a többiekre, ám a dobogó alsóbb fokain helycsere történt. Sajnos a Na'Vi minden volt csak erős nem az EPL-ben, így a Liquid véleményem szerint ahogy a valóságban is, úgy a HLTV ranglistáján is eggyel közelebb került a dánokhoz. Picit lejjebb görgetve a mousesports is két helyet köszönhet az EPL-en mutatott játékuknak, ahogy FalleN gárdája is, igaz ők csak egy helyet javítottak, de ezzel máris megelőzték a FaZe ötösét.

Top 20

A fantic továbbra is a top 10-es lista szélén, nekik azonban érdemes lesz néha a visszapillantóba is nézni, hiszen a majdnem Astralis-t is elverő HellRaisers megelőzte a finn ENCE csapatát és karnyújtásnyira van mind a fnatic-tól, mind a legjobb 10-től. A Ghost és a Renegades csapata volt az akik sokat tudtak javítani helyezésükön, köszönhetően a remek EPL szereplésüknek, míg az AVANGAR megnyerve a Bucharest Gaming Week döntőjét feljött a legjobb 20 CS:GO csapat közé.

Top 30

A legjobb 30 utolsó harmadában még mindig olyan neveket találunk akiket inkább a legjobb 10 között szoktunk meg, a G2, Virtus.pro, Cloud9 trióból egyedül a franciák tudtak javítani, a Vitality és az ex-Space Soldiers számára pedig a holnap induló IEM Katowice Minor zárt selejtezője hozhat jobb eredményeket. Van egy visszatérőnk is, még ha nem is sok idő után, de a Gambit újra a legjobb 30 csapat között van.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Képek: HLTV.org

Kövess Minket!