Szuperteszt: Potenciális új pálya tűnt fel a horizonton!

Szuperteszt: Potenciális új pálya tűnt fel a horizonton!

Bemutatjuk az egyelőre névtelen új pályát, amin talán hamarosan a normál szerveren is játszhatunk.

Egy névtelen pálya, ami egyelőre nélkülözi mind a történelmi, mind a földrajzi hitelességet, ugyanis csak egy célt szolgál, ami nem más, mint az adatgyűjtés. A fejlesztők abban bíznak, hogy a kinyert adatok segítségével még jobb pályákat készíthetnek nekünk a közeljövőben. Fussuk át, hogy miről is van szó pontosan!

A pálya fő részei

  1. A légvédelmi ütegeket felvonultató terület halálzónává válhat bármelyik egység számára, ugyanakkor a magaslati pontról könnyen felvillanthatóak a 2-es zónában tartózkodó tankvadászok.
  2. Egy kifejezetten tankvadászoknak és egyéb mesterlövész tankoknak kialakított terület, ahonnan a bázisvédelem is kivitelezhető.
  3. A vasútállomás és a katonai bázis némi fedezéket ad az ellenséges lövésekkel szemben, de a tüzérségtől nem fog maradéktalanul megvédeni. Nem érdemes sok ideig ezen a pályarészen tartózkodni.
  4. A nehéz tankok számára ideális választásnak tűnő városi rész, ahol a hosszú utcák miatt a mozgástér látszólag igencsak korlátolt.

Részletes képek a pálya különböző szegmenseiről

Kattints a galériára további képekért!

Van olyan része vagy eleme a pályának, amit örömmel látnál egy másik térképen implementálva?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.