Kriptovaluta bányászatért megjutalmaz a Razer

Kriptovaluta bányászatért megjutalmaz a Razer

A Razer SoftMiner segítségével mi magunk is bányászhatunk kriptovalutát, amiért cserében silver tokeneket ad a Razer.

A kriptovaluta-piac válságban van. A januári elképesztően erős számok folyamatosan estek vissza és mára elértünk oda, hogy egyre többen adják el a bányászgépeiket és alkatrészeiket. Ezért a videokártyák ára lecsökkent egy olyan szintre, ami a legtöbb játékos számára már vállalható költségeket jelent.

Most érdemes videokártyát venni: éves mélyponton vannak a kriptovaluták

A Bitcoin és az Ethereum is beszakadt. Áramlanak a használt videokártyák a piacokra. Most érdemes beruházni ezekre a hardverekre!

A Razer úgy tűnik, hogy meglovagolja az egyre kisebb hullámokat és beszáll a kriptopénzek bányászatába, de nem egyedül teszi ezt, hanem a felhasználókon keresztül. A SoftMiner szoftver a videokártyánkat (legalább GTX 1050, vagy RX 460) használja a bányászatra, amit akár teljes terhelés mellett is futtathatunk a háttérben, ilyen esetben természetesen kevesebb tokenre tehetünk szert. A token az a fizetőeszköz, amit a Razer a bányászott és jelenleg még ismeretlen kriptovalutáért ad minden felhasználónak. Ezeket a tokeneket beválthatjuk a Razer weboldalán különböző játékokra, perifériákra és egyéb árucikkekre.

Egy nap átlagosan 500 ezüst tokenre lehet lecsapni, ha ideális a PC-nk teljesítménye a bányászathoz. Felső határ nincs: aki szeretné akár ennek többszörösét is kitermelheti, bár akkor talán érdemesebb nem Razer tokenekért csinálni az egész bizniszt. Hogy nagyjából mennyit is ér egy token, azt nehéz megmondani. RazerStore.com-os kupon esetében 1 dollár = 300 token, az iBomber Attack játéknál 1 dollár = 1416 tokennel. Ha napi 500 zsetonnal számolunk, akkor a Shadow of the Tomb Raider Digital Deluxe kiadásáért 196 napig dolgozhatunk a virtuális bányában. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megéri-e pörgetni a gépet 24/7-ben egy 70 eurós játékért. Fontos adalék az egészhez, hogy a tokenek 12 hónap után elévülnek.

Az "AFK" bányászat nem most üti fel a fejét először, a Gamma alkalmazás már régóta a piacon van, de az eddigi próbálkozások alapján az egyedüli nyertese csak a Razer lehet az egész üzletnek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.