Malfurion haterek, takarjátok el a szemetek: top legend Taunt Druid bemutató

Malfurion haterek, takarjátok el a szemetek: top legend Taunt Druid bemutató

Új lapokkal felvértezve tarolja le a laddert a Taunt Druid. Mutatjuk Dog és PhysicsKing pakliját!

A Rastakhan's Rumble új lapjai között több is haszontalannak tűnik első ránézésre, de a legjobb játékosok elő tudják csalni még ezekből is a bennük rejlő hatalmas erőt. Dog nem csak az APM Priesttel játszott, amikor a legend 1-et behúzta, az érdemi részt a megújult Taunt Druid végezte. A deck már a Boomsday metában is kiválóan működött –a Standard formátumban és a versenyeken egyaránt–, bár drága volt és lassú, ezért nem mindenki engedhette meg magának, hogy összerakja és pörgesse. A Rastakhan's első napjaiban még drágábbá és még lassúbbá vált a deck, –de ez ne rettentsen el benneteket. Nem véletlen ütötték ki a legend 2-t ezzel a paklival ketten is!

PhysicsKing's Legend #2 Taunt Druid

Kód: AAECAZICCIfOAsLOAqjSApnTAq/TAvHqAouKA9iMAwtAX+kB5AigzQKU0gKY0gKe0gKE5gK/8gLYiQMA

Dog's Legend Taunt Druid

Kód: AAECAZICCOYFws4CqNICmdMCr9MC8eoCi4oD2IwDC0Bf6QHkCKDNApTSApjSAp7SAoTmAr/yAtiJAwA=

A két pakli között egyetlen különbség fedezhető csak fel. Dog változatában nem szerepel a Druid esszenciája, az Ultimate Infestation, helyette egy Savage Roarral növelte meg a sebzését az asztalnak, egy jól kivitelezett Master Oakheart kör után. PhysicsKing inkább lemondott erről a pluszról, elégnek tartotta a két Branching Paths-ból kinyert buffot. A maradék 29 kártya teljesen azonos, ami az új Taunt Druid felemelkedésének alapjául szolgálhat a jövőben.

A Mosh'ogg Enforcer katasztrofálisnak tűnik, de milyen jó érzés kipörgetni a Master Oakheart képességéből. Egy 2/14 Taunt + Divine Shield csak bizonyos hősöknek jelent könnyedén leküzdhető akadályt, amúgy rögtön megtöri az ellenséges lények rohamozó hullámait. Hadronox és Da Undatakah miatt akár többször is előcsalhatjuk az Enforcert hű társaival együtt, mint az Amani War Bear, Lich King és az Ironwood Golemek. Undatakah előtt kötelező az Astral Tigert is megöletni valamilyen módon, hogy az Undatakah visszakeverje egy másolatát a paklinkba és ezzel gyakorlatilag a végtelen erőforrást termelje nekünk.

A pakli drága, lassú és simán kikaphat a Shudderwock / Mecha'thun és néhány Aggro / Tempo pakliktól. Miért működik mégis a ladderen? Az Odd Paladin ellen 50-50-es meccsekre képes, a Hunterek közül csak a Deathrattle okoz fejtörést és a kiforratlan félig szórakoztatás céljából készült deckek meglephetnek, –de hosszú távon nem kell számolni velük.

Ha nem féltek Malfurionhoz nyúlni és az ellenszenveteket félre tudjátok tenni, akkor nyugodtan válasszátok a fenti paklit, nem véletlen, hogy 55 százalék feletti összesített győzelmi aránya van több, mint 160.000 meccs statisztikái alapján.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!