rchl megkezdte szereplését a Zowie Divina PUBG versenyen

rchl megkezdte szereplését a Zowie Divina PUBG versenyen

Jó pár killel, de csak egyetlen top 10-es helyezéssel végeztek a lányok.

December 13-án, csütörtökön kezdődött el a Zwoie Divina női versenye, amin egy magyar lány, név szerint Vácz "rchl" Anna Ráhel is részt vesz. Összesen négy napig tart majd a torna, amiről alább mindent megtudhattok:

Rchl már Kínában nyomja, 2 nap van vissza a Zowie versenyéig

Rchl már Kínában van, izgatottan várja a Zowie versenyének kezdetét!

Első nap a showmeccsekkel kezdtek a lányok, aminek az eredményei természetesen nem számítottak bele a döntőkbe, de ettől függetlenül mindenki gyakorlásnak vette a mérkőzéseket és rendesen odatették magukat. Rchl csapattársa az első napra Nonom1ya, egy japán lány volt.

Első meccs

Mint említettem, tényleg mindenki komolyan vette már az első meccset is, ez pedig rengeteg campeléssel járt, amit egy ideig remekül csinált rchl és csapattársa, később pedig még egy killt is sikerült összeszedniük. Ettől függetlenül a kör nem igazán volt kegyes hozzájuk, amibe végül mindketten belehaltak. A 13. helyen végeztek, egy gyilkossággal.

Második meccs

A második mérkőzés egy kicsit jobban sikerült, hiszen itt már bekerültek a top10-be, killt viszont itt is csak egyet sikerült összeszedni.

Harmadik meccs

Nono sajnos ezúttal is hamar kiesett a meccsből, de rchl folytatta és újból sikerült egyetlen killt szereznie.

Negyedik meccs

Ez a mérkőzés sikerült a legrosszabbul a lányoknak, –hisz egyből harcba bonyolódtak már a meccs legelején–, egy játékost viszont sikerült megölniük, de sajnos az utolsó helyen végeztek.

Ötödik meccs

A japán lány ezúttal is már a meccs elején meghalt, így rchl került egy igen rossz 1v2 szituációba, amit végig remekül kezelt: az egyik ellenfelét meg is ölte, de végül egy jól irányzott HS-nek köszönhetően meghalt, –így nekik véget értek a show meccsek.

Holnap elkezdődik tehát elkezdődnek a döntők, ahol természetesen nagyon szorítunk rchl-nek. A közvetítést a lenti csatornán követhetitek majd:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!