S1mple-t megszégyenítő statisztikákat hoz ZywOo a Vitality-ben

S1mple-t megszégyenítő statisztikákat hoz ZywOo a Vitality-ben

Világverő francia csapat van összeérőben, vagy ZywOo hamar máshová igazol majd?

A kezdeti kisebb versenyek után egyre nagyobb és nevesebb ellenfelekkel néz szembe a francia CS:GO –véleményem szerint– jelenlegi legnagyobb várományosa, a Vitality. Sokan azt hittük, hogy a fiatal tehetség, ZywOo lesz az aki hátán cipeli majd a Major győztes veteránokat és bár ZywOo valóban elképesztő formában játszik minden meccsen, –de bizony az RpK, apEX, Happy, NBK négyes is elég erős.

első LAN versenyét azonnal meg is nyerte a Vitality

De kanyarodjunk is gyorsan vissza ZywOo-hoz és az ő statisztikájához. A Vitality jelenleg az IEM Katowice Minor zárt selejtezőjében küzd, a Virtus.pro állította akadályt sikerült is megugraniuk, azonban a mousesports ötösétől kikaptak, így most alsó ágról kell bejutniuk a Minorra. Mathieu "ZywOo" Herbaut azonban még a vesztes meccseken is remekül játszik, ha pedig megnézzük a statisztikáit egészen a Waterboys korszaktól mostanáig, elképesztő számokat láthatunk.

töredéke az utóbbi meccseknek, ahol ZywOo remekelt

59 lejátszott pályából mindössze 4 alkalommal zárt negatív értékelésben. Ha csak a Vitality-s szerződése óta játszott mérkőzéseket nézzük, akkor 83%-ban ZywOo kerül ki győztesen az 1v1 helyzetekből, 1,75-ös K/D aránnyal rendelkezik, mindez egy 1,47-es HLTV pontszámmal, ami az utóbbi 3 hónap legmagasabb értékelése. Elképesztően tehetséges a srác, gyakorlatilag már most versenybe szállhatna a top 10 csapataival, –reméljük sikeresen ér véget a zárt selejtező a csapat számára és akkor lehetősége is lesz ZywOo-nak és a Vitality-nek MIBR, FaZe és NiP szintű csapatok ellen bizonyítani. A tegnapi napon végül két lengyel csapatot, az AGO-t és a Kinguint is elverte a Vitality, ahol az 5 mapon, egyetlen egy kivételével mindenhol ZywOo volt a szerver legjobbja.

Számomra az egyetlen kérdés, hogy hosszútávon ki tud-e majd teljesedni ZywOo ebben a Vitality-ben vagy valamelyik nagy nevű csapat megpróbál majd lecsapni rá. Ti mit gondoltok, első számú francia csapattá fog válni a Vitality?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép és képek: HLTV.org

Kövess Minket!