Nyerhettek volna az NA Minor selejtezőn Shroudék, de ők inkább feladták a meccset

Nyerhettek volna az NA Minor selejtezőn Shroudék, de ők inkább feladták a meccset

A Team One-t nagyon egyértelműen verték volna, de a második pályán 15-13-as vezetésnél bejelentették, hogy ez most ennyi volt.

Szomorú és szinte filmszerű befejezéssel ért véget tegnap az OGC és a TeamOne összecsapása. Mint azt tegnap említettük nektek, Shourdék leestek az alsóágra, de még mindig bőven volt esélyük, hiszen először a TeamOne majd a Rogue lett volna az ellenfelük. Neki is veselkedtek tehát az első meccsnek, de egy apró problémáról már a kezdés előtt tudtak. Shroudnak egy másik játék keretein belül részt kell vennie egy versenyen, ami pontosan egy esetleges TeamOne elleni győzelem után következne. Ezért megpróbálták megcserélni az időpontokat, de sajnos ezt a szervezők nem engedhették meg, ők viszont csak Shrouddal szerettek volna játszani. De még előtte térjünk vissza a TeamOne elleni összecsapásra.

Az Old Guys Club választása Cache volt, míg a TeamOne-é Inferno lett. Az első pályán egyértelműen domináltak az ex-profik, és teljesen csapat szinten működve, mindenki hasonló statisztikával zárta a meccset. Inferno már kicsit nehezebbnek tűnt és egy komoly Shroud 1v2 clutch is kellett ahhoz, hogy elérjék a meccspontot. A sors fintora, hogy pont az elképesztő 1v2 után jutott eszükbe, hogy úgysem tudják lejátszani a következő meccset, így inkább feladják az egész szériát és továbbengedik azokat, akiknek még lehet esélye.

Skadoodle, Nothing és Sean is egy kicsit depresszívnek tűnt, –valószínűleg ők is tudták, hogy ebből akár még Lengyelország is lehetett volna, pedig csak öt ex-profi verődött össze játszani egy kicsit. Szívből sajnáljuk, hogy nem láthatjuk őket majd se a Majorön, se más nagyobb tornán, –de reméljük a kis ligákban való versenyzéssel nem hagynak fel, hisz egy igazi üde színfoltnak látszanak a sok apróbb csapat között.

Végül a TeamOne könnyedén elverte a Rogue-t, ma pedig a Swole Patrollal csapnak össze majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!