Rastakhan's Rumble: A legjobb 3 osztály top lapjai arénára!

Rastakhan's Rumble: A legjobb 3 osztály top lapjai arénára!

Az Rastakhan's Rumble kiegészítő legütőképesebb class specifikus kártyalapjai arénára.

A jelenlegi erőrangsor szerint három osztály, így a Warrior, a Rogue és a Hunter képes 50% feletti győzelmi arányra arénában. A régi lapok erejét már ismerjük, de vajon mely class specifikus lapok értek fel a legjobbakhoz a Rastakhan's Rumble kiegészítőből? 

A legjobb Warrior, Rogue és Hunter kártyák arénára

Dragon's Roar

Egy kifejezetten hasznos lap, amit talán nem feltétlenül választanál az elsők között, –de mivel gyakorlatilag szinte az összes kapott sárkánynak hasznát veheted, ezért remekül illeszkedik a Warrior jelenlegi játékstílusához.

Sul'thraze

Mindenki sokat várt ettől a fegyvertől, és valóban hatalmas érték préselhető ki belőle, amit az is nagyon jól mutat, hogy 60%-os győzelmi arányig röpíti forgatóját.

Walk the Plank

Az Assassinate az esetek nagy részében olyan célpontokra megy el, amivel szemben nem szeretnénk HP-t veszíteni vagy lényeket cserélni, így a Walk the Plank egy hatékony és egy manával kedvezőbb leszedés a jól ismert Rogue spell mellett.

Gral, the Shark

Mindenki tudta, hogy jó lesz, és az is lett. Az ötödik körben komoly fenyegetést hívhatunk a pástra, és hacsak nincs az ellenfélnél Silence, akkor az elfogyasztott lényt a cápa esetleges elpusztítása után rögtön kézbe kapjuk.

Gurubashi Hypemon

Az 5/7-es test alapból alapból biztató, és akár Gralt is kipecázhatjuk fel, hogy talán még abban a körben egy manáért kitehesd.

Headhunter's Hatchet

A fegyvereket okosan használva arénában megteremthető az ellenfél számára behozhatatlan tempóelőny, amihez a Beastekkel szinergiába lépő új Hunter fegyver príma választás.

Baited Arrow

A drágább és kicsit nehezebben érvényesíthető Flanking Strike, azaz a Baited Arrow igencsak előkelő helyen szerepel a legjobb aréna lapok sorában.

Lapok, amik kimaradtak

Egészen biztosan előfordulhat egy-két olyan lap, amit kihagytunk a class specifikusak közül, hiszen bár törekedtünk az objektivitásra, de egy ilyen összeállítás mindig kicsit szubjektív marad. Zárszóként pedig jó látni, hogy arénában kicsit nagyobb hatást gyakorolnak a játékmenetre az új kiegészítő lapjai, mint a standard konstruáltra.

Ha sorrendet kellene felállítanod, akkor a három osztály lapjai közül melyeket tennéd a dobogós helyekre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!