Beköszöntött a FUTMAS, nézzük mit érdemes tudni róla!

Megérkezett a várva várt téli esemény a FIFA-ba!

A tegnapi nap folyamán már a játékon belül is megkezdődött a készülődés karácsonyra. A minden évben megrendezett FUTMAS event most is sok érdekességet tartogat számunkra. Nézzük is meg, hogy mi mindent érdemes tudni erről az eseményről!

Amatőröknek szóló hazai FIFA verseny, ahol, ha a szervező barátja vagy, egyből döntőzhetsz

Hodi,Ben | 18/12/14 17:11 Örömteli látni, hogy egyre több e-sport tornát szerveznek a versenyezni vágyóknak Magyarországon, de sajnos sokszor nincs meg a kellő tapasztalat egy-egy ilyen torna szervezőinél, vagy ha meg is van, valami máson elcsúszik az egész, és a végén mindenkinek keserédes szájíze lesz.

Elég hangulatos videóval konferálta fel az EA az idei esemény kezdetét:

Ahogyan azt a videóban is láthatjuk egészen év végéig bent lesz a FUTMAS. Naponta kapunk majd új SBC-ket, amikre csak 24 óránk van, hogy megoldjuk. Úgyhogy sietnünk kell, ha ezek közül bármelyik kártyát is beszeretnénk gyűjteni. Az első nap folyamán kettő Premier League játékos, valamint egy Seria A futballista kapott SBC-t. Névszerint Zaha, Torreira és Alejandro Gómez. Nem meglepő módon az argentin focista SBC-je lett a legdrágább. Ha valakinek olasz csapata van abba simán belefér ez a FUTMAS Gómez, elég jó kis statokat kapott. 

A videóban arra is fényderül, hogy új Prime Icon SBC-k is érkeznek, név szerint a német legenda Michael Ballack és az Arsenal egykori labdarúgója Sol Campbell lapjait gyűjthetjük be. Valamint témához kapcsolódó heti és napi küldetések is lesznek. Természetesen az új karácsonyi szerelések sem maradhatnak el, amiket egy heti challenge kapcsán gyűjthetünk be. 

Abban is biztosak lehetünk, hogy promo csomagokat is kapunk majd, úgyhogy aki szeret packokat nyitogatni az nyugodtan félrerakhat egy rakat coint. Korábban már beszámoltunk róla, hogy milyen kicsi esélyünk volt BL kártyákat nyitni, reméljük, hogy ezen azért egy picit változtattak már a fejlesztők.

Többszázezer forintnyi FIFA pont elköltése után kellene fix TOTGS kártyát kapnunk

Ha nem vagyunk szerencsések, akkor nagyon kicsi az esélyünk egy TOTGS játékost nyitni.

Érdemes mindennap figyelni az EA Sports Twitter oldalát, ugyanis ott biztosan időben értesülhetünk a közelgő SBC-kről. 

UPDATE:

Időközben megérkezett a következő SBC csomag is, a Manchester United fiatal tehetségével, Marcus Rashford-dal, Valencia középpályásávalWass-sal, valamint az elefántcsontpari Doumbia-val. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!