Hétvégi havazáshoz: sapka, sál, Even Lock és Combo Dragon Priest

Hétvégi havazáshoz: sapka, sál, Even Lock és Combo Dragon Priest

Nem csak az APM Priest képes legend 1-re! Robág 25. alkalommal is legend lett, –ezúttal egy kicsit átalakított Even Lockkal. Mutatjuk mindkét paklit.

A legend 1-et korábban Dog ütötte ki az APM Priesttel, de Anduin másik jelmezben is képes ugyanerre a tettre. Minister a Dragon Combo Priestet vette elő és mászott vele az európai szerver csúcsáig. Eközben Robág, a LvL Up Esports játékosa 25. alkalommal is elérte a legend rankot egy Rastakhan's Even Lockkal.

Minister's Legend #1 Combo Dragon Priest

Kód: AAECAa0GCNwBkAL4AtYK+wz86gLL7AKO7gIL5QSNCNEK8gzRwQLYwQLJxwK/5QLL5gLQ/gLoiQMA

Mindössze két új lap került a pakliba, ami már a Boomsday metában is képes volt nagyszerű eredményeket elérni. A Firetree Witchdoctor képessége gyakorlatilag minden kijátszáskor aktiválódik, mivel a pakliban rengeteg sárkány bújik meg. Az egészet megkoronázza, hogy mindössze 4020 varázsporba kerül és rögtön elcsábulhatunk egy kis sárkányszelídítésre. Ahogy az összes Combo Priest esetében itt is az Aggro ellen a legnehezebb a játék. A Duskbreaker hiányában nem sok esélyünk van boardcentrikus deckek ellen, mint az Odd Paladin, vagy a Zoo Lock. Ha sikerül azonban behúzni időben a játék talán legjobb területi sebzését, akkor nem lehet gond a meccs későbbi szakaszában sem.

Robág's Legend Even Lock

Kód: AAECAf0GCurmAvIF+wfN9ALAjwOgzgL4DKbOAsLOApfTAgqKB+fLAvsG8dACtgf90AKI0gLY5QKNCOEHAA==

A Midrange deckek egyik kiváló példánya már hónapok óta a páros mechanikára épülő Warlock, amit Robág kiegészített a LvL Up Esports csapattagjai által egekig magasztalt Mojomaster Zihivel, belerakott két Swamp Ooze-t és kiütötte a legendet elképesztően jó győzelem-vereség aránnyal. 

A 39 győzelmére mindössze 18 vereség jutott, ezzel majdnem a 70 százalékot is elérte a pakli. Az Even Lockot bátran vegyétek elő újra, ha eddig nem tettétek, mivel a rengeteg Odd Paladin és más Aggro deckek ellen elképesztően hatékony. A Hunterek közül csak a Deathrattle változattal gyűlik meg a baja, mellettük a Rogue-okkal nehéz felvennie Gul'dannak a versenyt. 

Hulkeinstein a nagy LvL Up lapelemzős streamen már beharangozta, hogy az Inner Fire Priest lesz még a meta legerősebb paklija. Dog és Minister jelenleg ezt az állítást teljes mértékben alátámasztja, de azért várjuk ki a végét. A Combo Priest nem könnyű deck, ezért is Anduin népszerűsége jelenleg az utolsók között van a kilenc hős között. Ha szeretnétek egy erős deckkel játszani, akkor üljetek le a és gyakoroljatok rengeteget a Combo Priest paklikkal, ha valami könnyedebbre vágytok, akkor Robág Even Lockját pörgessétek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!