Első online versenyén SEC nagydöntőbe jutott mcsongi92, a BarCraft Szeged kiváló játékosa

Első online versenyén SEC nagydöntőbe jutott mcsongi92, a BarCraft Szeged kiváló játékosa

Bejutott a SEC nagydöntőjébe mcsongi92, aki az 1300 eurós fődíj mellett, a magyar HS e-sport egyik legnagyobb győzelmére hajt!

A Dél-Kelet Európai Bajnokság (SEC) Hearthstone versenyének rájátszásában több kiváló magyar játékosért is izgulhattunk. A DEAC Hackers játékosának CheeseHeadnek ezúttal nem jött össze alsó ágról visszakapaszkodnia, de a BarCraft Szeged csapat tagja mcsongi92 megtette azt, amire eddig egy magyar kártyás volt csak képes, bizonyos PenhaDani: felső ági nagydöntőt játszik a SEC-en!

Csongi az első selejtezőben nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott. 6 győzelem mellé, mindössze 1 vereséget gyűjtött be, ezzel Huby mögött a második helyen kvalifikálta magát a nemzeti döntőbe. Ott ismét a második helyen végzett, ezúttal CheeseHead kerekedett fölé a gyakorlatilag tét nélküli nemzeti döntőben. A rájátszásban azonban egyelőre megállíthatatlanul menetel a 2018-as magyar HGG csapat egyik jelöltje.

A felsőági döntőben a bolgár Felzakot győzte le egy nagyon szoros 3-2-es összecsapásban, ami garantáltan 700 eurót jelent Csongi számára. Az ellenfele egyelőre még nem eldöntött, ugyanis a felsőági nagydöntő előtt még Felzak és paljuha vív meg egymással az alsóági nagydöntőben.

Ha mcsongi92 behúzza a győzelmet, akkor 1300 euróval és egy virtuális kupával gazdagodik majd, amellett, hogy ő lesz az első magyar Hearthstone játékos, aki diadalmaskodni tud a SEC versenyén. 

Csongi első online versenyén rögtön a döntőig jutott, ami elképesztő teljesítmény. Kövessétek figyelemmel a pályafutását, mivel ezen felbuzdulva a jövőben biztos nagyobb kedvet kap majd az online versenyzéshez.

A felső ági döntőt nagyjából 19:00-s kezdéssel követhetitek az alábbi csatornán:

Nézd meg StevenGGz élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Szurkoljunk együtt Csonginak, a BarCraft Szeged játékosának!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!