Hangulatos promó videó érkezett a Vikendi pályán található új fegyverhez és járműhöz

Hangulatos promó videó érkezett a Vikendi pályán található új fegyverhez és járműhöz

Egy hete már, hogy megjelent a Vikendi nevezetű pálya a teszt szervereken és még mindig ámulunk rajta. A PUBG Corp. ráadásul még egy lapáttal rátett erre.

Úgy gondolom, kijelenthetjük, hogy talán Vikendi lett a fejlesztők négy pályája közül a legjobb és leghangulatosabb. Elég csak arra gondolnunk, ahogy ropog a lábunk alatt a hó, megmaradnak a lábnyomok vagy épp süvít a szél. Kellemes csalódás volt –optimalizációs téren is és látványilag is– Vikendi.

Elérhető a havas pálya PC-n, valamint már PS4-en is játszható a játék

Örömhír! Végre játszhatunk PS4-en (igaz korlátozott módban) a PUBG-vel, valamint megérkezett Vikendi végre a teszt szerverre!

Azonban nem csak ezekben újított a PUBG Corporation. Köztudott, hogy egy új fegyverrel, –név szerint a G36C Gépkarabéllyal (Assault Rifle)–, illetve egy járművel, a motoros szánnal (Snowmobile). Erről készítettek a fejlesztők egy igen tetszetős promó videót, ahol bemutatják, hogy pontosan milyen fegyverről van szó, valamint az új jármű mikre is képes a hófedte területeken.

A videóban jól látható, hogy az új fegyver 5.56mm-es lőszert használ, valamint kiegészítőkkel egészen jól lehet középtávolságra lőni vele. Viszonylag stabil és nincs nagy szórása a fegyvernek.

Egy jelenetnél jól láthatóak bizonyos statisztikák. A sebzése (43 damage) valamivel erősebb mint az M4A1-nek (41 damage). Azonban a gyorsasága (Rate of Fire) és kezdősebesség (Muzzle Velocity) kevesebb, mint a hasonló kaliberű testvéreké. 600 méterig viszont hatásos tűzereje (Effective Fire Range) van, ami a közép távolságú fegyvereknél teljes mértékben jónak minősül.

Végezetül érdemes megnézni, hogy milyen is a szórás mintája (Spray Pattern). Ebben a videóban egy M4A1-el hasonlítják össze. Személy szerint nekem majdnem egyformának tűnik.

Ti hogy vagytok vele? Nektek tetszik az új fegyver és a motoros szán?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!