Óriások csatája: ROIDS vs Tornado bemutatómérkőzés

Óriások csatája: ROIDS vs Tornado bemutatómérkőzés

Ma délután mérkőznek meg a világ legkiválóbb World of Tanks játékosai a moszkvai WG Festen.

A Wargaming Fest nagyszínpadán december 15-én, azaz ma 16:00 órakor kerül sor a régen várt showmérkőzésre a ROIDS és a Tornado között. Bár idén többször is összecsaptak az európai és orosz együttesek, de valódi tétje a mérkőzéseiknek nem volt. Ez most megváltozik.

A nyeremények

Az első helyezett csapat összesen 25.000 dollárral és 500.000 arannyal gazdagodik, ezenfelül minden játékos kap egy hátizsákot, egy egérpadot és egeret, –sőt, a csapatkapitány egy monitort is. A második helyezett csapat 15.000 dollárt és 250.000 aranyat kap, illetve –a hátizsákot leszámítva– ugyanazokat a tárgynyereményeket vihetik haza a játékosok, mint a győztes.

"A WG mindig kiskirályként bánik a játékosokkal egy ilyen eseményen" - Kajzoo interjú

A WG Fest moszkvai bemutató mérkőzésén egyetlen magyar játékosként idén is Kajzoo képviseli hazánkat.

A csaták a jól megszokott normál játékmódban, támadás/védés rendszerben zajlanak 15/150 formátumban, BO13-ban, –azaz a győzelemhez 7 csatát kell nyerni. Az élő közvetítés a World of Tanks hivatalos Youtube csatornáján angolul, magyarul pedig az alábbi csatornán 16:00 órakor kezdődik.

Szoros küzdelmekre számítotok, vagy egyoldalú lesz az összecsapás? Milyen végeredményre tippelnétek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.