VIDEÓ: A verseny –ha nem a hónap– gólját lőtte ez az arab srác

VIDEÓ: A verseny –ha nem a hónap– gólját lőtte ez az arab srác

Egy csel, egy passz és egy böszme nagy olló: ennyi a FIFA 19.

Végtelenül sokan panaszkodnak a FIFA 19-re, melyek egy része igenis jogos: lassúak a szerverek, sok a leállás, még mindig túl erős a finesse shot, lényegében lehetetlen szögekből lehet fordulásból kapásgólt lőni, –szóval vannak bajok, na. Erre persze még rátesz egy lapáttal a FIFA 19 egyik legnagyobb újítása, a timed finishing, azaz az időzített lövés, ezt kombinálva a finesse shottal lényegében bárhonnan és bárkivel bombagólokat lehet lőni, még úgy is, ha az épp felfutó védőnek a kombinált shooting értéke mindössze 27!

Ettől függetlenül, még mindig látni parádés bombagólokat a nagy versenyeken, hiszen vannak olyan profi játékosok, akik remekül ráéreztek a finesse + timed finishing kombinációra és ezt könyörtelenül ki is használják. Ezen a hétvégén zajlik az év utolsó nagy FIFA LAN-ja, a Gfinity Cup London, ahol a világ legjobbjai mérkőznek meg egymással XBox-on és PS4-en (múlt héten Gabinho is összecsapott velük Bukarestben). XBox-on a szaúdi TheRoyal már a legjobb négy között tudhatja magát, az AlNassR FC játékosa pedig egy kegyetlen bombával alázott a csoportkörben. Már 3-0-ra, összesítésben 8-2-re vezetett ellenfele, Mino7x ellen, így felengedhetett kicsit, –ezt követően született ez a parádés gól:

TheRoyal a legjobb négy között nem kisebb névvel találkozik, mint honfitársával, a világbajnoki címvédő MsDossary-val, aki már Twitteren jelezte, ilyet ő is tud, és azt ne gondolja, hogy könnyű meccse lesz:

Az év találata címért azonban versenyben van még a FIFA 19 eddigi legeredményesebb játékosa, F2Tekkz is, a mindössze 17 éves szupersztár amellett, hogy behúzta az elmúlt két nemzetközi versenyt, jó eséllyel pályázik a mostani, londoni győzelemre is, –ráadásul teszi ezt úgy, hogy közben ilyeneket lő (a videóban 1:04-től):

Londonban a Top4 XBOX-on vasárnap folytatódik, MsDossary vs TheRoyal, a másik ágon pedig F2Tekkz vs PSG DaXe csap majd össze. PS4-en StefanoPinna játszik az argentin szupersztár Nicolas99FC-vel, a másik meccs pedig MoAuba vs 9z Yago lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: GFinity

Kövess Minket!