Vasárnapi vérengzés 69 %-os győzelmi aránnyal: ez a Rastakhan's Murloc Mage

Vasárnapi vérengzés 69 %-os győzelmi aránnyal: ez a Rastakhan's Murloc Mage

A békaemberek ezúttal sem ismernek kegyelmet. Skambo top 100-ba ment a Murloc Mage-dzsel!

A Rastakhan's Rumble metának nevezhető cseppet sem bizalomgerjesztő valamije még a legnagyobb HS rajongókban is kételyeket ébreszt. A rutinosak ezért nem bízzák a véletlenre a dolgot és előveszik a jól bevált Boomsday paklikat, –ahogy tette azt Skambo és Dekkster is. Mutatjuk a Murloc Mage-et, ami mindössze egy új lappal gazdagodott, de annak a hatása mindenképp kiemelendő!

Skambo's Legend #84 Murloc Mage

Kód: AAECAf0EBKLTAsz0Au72AoWKAw27AsUD2wP+A5YF4wXQB6cIncICscIC0eECzu8C3oIDAA==

Meglepő lehet, hogy hiába egy gyors és agresszív Murloc deckről van szó, majdnem 9000 varázsport kell befektetnünk, hogy legyártsuk az elemeit. Rengeteg az epic és azért három legendary is elfért Jaina kezei között. Azok viszont örülhetnek, akik kipróbálták már az előző hónapokban, mivel egyetlen új lapot találunk a listában, ami nem más, mint a Snapjaw Shellfighter.

Ez az öt manás lap önmagában képes meccseket nyerni, de miért ennyire erős? A kérdés jogos, a válasz meglepő: egyszerűen a működését nem gondolták át a Blizzard fejlesztői. Képes negatívértékre is csökkenni az életereje, ezzel garantáltan megvédi a nagyobb területi sebzésektől, vagy más leszedésektől a lényeinket. Dekkster demonstrálta is ezt a furcsa feature-t egy legend mérkőzésen.

Egy szó, mint száz: a Murloc Mage teljesen használható pakli a Standard formátumban, legyen az a legendbe vezető út, vagy a top 100. Skambo 31 győzelem mellé, mindössze 14 vereséget gyűjtött be a fenti paklival és még a rettegett Hunter ellen sem tűnt rossznak. Nem könnyű megtalálni a tökéletes line-okat, hiába beszélünk egy "SMOrc" deckről. Azonban ha megvannak hozzá a lapok, akkor irány a ladder és cuppoghatnak azok a békatalpak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!