A magyar játékosok véleménye a Loot boxokról!

A magyar játékosok véleménye a 2019-es Holiday Ops ajánlatról.

Pár nappal ezelőtt egy átfogó cikket tettünk közzé a 2019-es Holiday Ops-ról, amelyben sorra vettük, hogy mit adhatnak a ládák, megvizsgáltuk 1.000 nyitás eredményeit, összehasonlítottuk az ár-érték arányokat, és persze megkérdeztünk benneteket is arról egy kérdőív formájában, hogy mi a véleményetek az idei ajánlatról. A kitöltők között pedig kisorsoltunk három darab három dobozt tartalmazó csomagot.

Nagy Loot Box áttekintő: nyitási esélyek, a veszélyek és nyereményjáték!

Minden, amit a Holiday Ops 2019 nyitási esélyeiről tudni érdemes!

A játékosok általános véleménye

A kitöltők 84,6%-a tervezi, hogy vásárol ládákat, –vagy időközben már meg is vette a kiszemelt csomagot. A legtöbben a 25 darabos ajánlattal szimpatizálnak, majd ezt követi a tizenegy és három darabos. Száznál is több ládát csupán a kitöltők 2,5%-a vett, vagy akar venni.

Érdekesség, hogy a tier V-ös prémium tankok közül a kitöltők több, mint fele a 105 LeFH18B2 francia tüzért szeretné kibontani, –ami nem meglepő, de furcsa, hogy a magyar harckocsi ilyen kis szeletet kapott a tortából.

A legjobbak közül az Objet 252U Defender a favorit –ahogy várható is volt–, de az IS-3A szépen befutott a második helyre. A Skorpion G egyrészt már biztosan sokaknak megvan, másrészt megszerezhető máskor is, harmadrészt a SU-130PM megjelenésével van alternatív lehetőség a játékosok számára.

A játékosok egyéni véleményei

A legtöbb vélemény alapjában véve pozitív, –így azokat a meglátásokat emelnénk ki elsősorban, amik eltérnek a többség gondolataitól.

"Nekem bejön. Izgalmas a ládanyitogatás, jók a tankok, de hiányolom a Type 59-et."

"Nem tartom fairnek, hogy olyan premium content is lehet a ládák része, amit jelenleg önmagában nem tudunk megvásárolni."

"Maga az event jó, de nem jó ötlet, hogy OP prémium tankokat is lehet nyerni."

"Szerintem tök jó dolog, bár az egy kicsit zavar, hogy valaki a 3 db ládából nyit Defendert, valaki meg a 25 db-ból sem."

"Nekem tetszik, bár tényleg kicsit bosszantó, hogy az IS-3A csak Loot boxból nyitható, külön nem vásárolható meg. Amúgy számomra nem akkora probléma, mert nem vagyok nagy tank gyűjtő, –nem is igazán kell nekem. A skinek tier 10-es tankokra nagyon jól sikerültek, az IS-7-re meg is kaptam a három ládából amit nyitottam. De szerintem akinek kell arany és/vagy premium idő, annak ajánlom, hogy nyisson párat, mert megtudja hozni az árát. Én összesésgében nem vagyok ellene, de több kozmetikai rewardot kellene belerakni mint tankot."

"Ár-érték arányban nem rossz, de az IS-3A és a Defender nem szabadna, hogy benne legyen a dobozokban"

A sorsolás nyertesei: 

  • zalanka2
  • PanzerProject_
  • ipirock

Köszönjük mindenkinek a kitöltést, és külön gratulálunk a nyerteseknek, akik a Holiday Ops 2019 ládáikat a World of Tanks hivatalos oldalán, a My Gifts menüpontban tudják átvenni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.