Zeus visszavonulhat jövőre, s1mple pedig még Katowice előtt leléphet

Zeus visszavonulhat jövőre, s1mple pedig még Katowice előtt leléphet

Könnyen lehet, hogy jövő ilyenkor egy teljesen mást Na'Vi-t fogunk ismerni.

Nem jött a Na'Vi-nak a BLAST Pro Series Koppenhágai eredmény megismétlése, a lisszaboni állomáson a döntőben kaptak ki a világelső Astralis csapatától. A Na'Vi és egyben a CIS régió talán legjobb kapitánya, zeus a verseny médianapján beszélt a saját és a csapat jövőjéről.

"Jelenleg a profi játékos karrierem végét tervezem 2019-ben, de erre valószínűleg csak az év végén fog sor kerülni, talán a közepén. Jövőre ki fogom választani azokat a versenyeket amik kiemelten fontosak a csapat számára és csakis ezekre fogunk készülni annak érdekében, hogy az év legnagyobb versenyeit sikerrel tudjuk majd zárni."

2017-hez képest sokkal eredményesebb éve volt az ukrán csapatnak, a BLAST Pro Series Koppenhága, StarSeries 5. szezon és ESL One: Köln győzelem mellett azonban több csúfos vereség is becsúszott. Ilyen például az IEM Chicago 13-16. hely vagy a DreamHack Masters Stockholm 5-8. helyezése. Ennek ellenére zeus pozitívan értékeli a Na'Vi 2018-as szezonját.

"Négy győzelmünk van az évből, három 2. hely és talán 4 vagy 5 harmadik helyezés. Ugyanakkor volt 3 vagy 4 versenyünk ami teljes kudarc volt. Mindent egybe véve és a Major második helyet is beleszámítva 4 pontot adnék az ötből magunknak idén."

Az egyik legnagyobb veszély azonban a csapatra nézve, hogy még zeus tervezett visszavonulása előtt, akár már egy rosszabbul sikerült IEM Katowice Major után s1mple, a csapat legjobb játékosa elhagyja a Na'Vi-t még a jövőévi első Major előtt. Márpedig csúnya nem csúnya, s1mple nélkül nem sok esélye lesz az ukrán csapatnak sem Katowice-ben, sem az év bármelyik versenyén.

"Egész évben érdeklődtek utána csapatok, ami nem is csoda hiszen talán a világ egyik legjobb játékosa. Meglátjuk mit hoz az év vége. Az ő döntése lesz, –de igen, benne van a pakliban, hogy csapatot vált."

Mit gondoltok, s1mple kitart a Na'Vi mellett vagy pedig még a jövőévi első Major előtt új csapatban láthatjuk majd őt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!