A Quest, a Big és a Tempo: ezek a Mage paklik pörögnek most

A Quest, a Big és a Tempo: ezek a Mage paklik pörögnek most

Három különböző változattal is a top legendig menetelt Jaina. Mutatjuk a paklikat!

Nem olyan rég beszámoltunk a Murloc Mage hódításáról a Standard rankeden belül. A 69 százalékos győzelmi arány tekintélyt parancsoló, –ha lemaradtatok róla, pótoljátok be azonnal!

Ezúttal ismét Jaina került a középpontba, de a békaembereket most csak a távolból figyelhetjük, ugyanis a következő három deck mindegyikével top 25-ig (!) meneteltek a játékosok. Jöjjön a Quest, a Big és a Tempo Mage!

Magicgeek's Legend #5 Quest Mage

Kód: AAECAf0EBvsB7QTtBbgI+wzQwQIMnALJA6sEywTmBJYFmMQC2sUCluQCtPwC0okDppgDAA==

Wuncler, a LvL Up Esports játékosa már beharangozta, hogy a Banana Buffoon nagyon jól működik majd a Quest Mage-ben és ez így is lett. A rengeteg olcsó varázslat és laphúzás pörgeti a paklit és mellette fejleszti is a küldetést, ezért könnyedén előadható végtelen sebzés kombója. Természetesen a helyén kell kezelni a dolgokat: lehet, hogy olcsó a pakli és nem tűnik bonyolultnak első ránézésre, –de rengeteg gyakorlás kell, hogy minden ellenfél ellen reális esélyünk legyen a győzelemre.

Zyrios's Legend #22 Big Mage

Kód: AAECAf0ECJsD08UCoM4Cws4Cm9MCoIADqIcDwI8DC03JA+EH7AeIwQKbwgKWxwLb0wLV4QLX4QLD+AIA

Van itt minden mint a búcsúban! Játék végén megidézhető Ragnaros the Firelord Jan'alai segítségével, Nozdormu az APM Priest ellen, Skulking Geist a Hunterek és Druidok gyengítésére és végül Mojomaster Zihi, ami a tempo deckektől kezdve a combo paklikig képes hasznunkra válni.

ChaboDennis's Legend #6 Tempo Mage

Kód: AAECAf0EBHGeAaLTAu72Ag27AqsEtATmBJYF7AXBwQKYxAKP0wL77AKV/wK5/wKjhwMA

APXVoid  után szabadon! Ez is lehetne a mottója a Spellzerkerekkel felturbózott Tempo Secret Mage-nek. Mana Wyrm ide, vagy oda, –ez a pakli még így is képes bárkit legyorsulni, csak bele kell húzni a tutiba.

Nektek melyik verzió jön be a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!