Legjobb két lapos kombók a Hearthstone történetében

Legjobb két lapos kombók a Hearthstone történetében

Két lapos kombókból rengeteg van, de mi összegyűjtöttük azokat, amik meghatároztak azt, ahol a Hearthstone ma tart.

A játék történetében rengeteg ikonikus duó tűnt fel, amik többsége a mai napig meghatározza azt, hogy a Hearhstone milyen irányba fejlődik kiegészítőről, kiegészítőre. Vannak olyanok, amiket nerfeltek, vagy száműztek a Wild formátumba, de ezeket is muszáj felsorolni, mert a meccsek nagy részén kénytelenek voltunk ezekre építeni, vagy ezeket körbe játszani. Jöjjenek a párosok!

Spirit Claws + Wrath of Air Totem

A gyengítés előtti fegyver mellé 25 százalék esélyünk volt pörgetni a totemet. Második körben egy Totem + 3/3-as fegyver brutálisan erősnek számított.

Candleshot + Hunter's Mark

Minden Hunterben tökéletesen működik a két lapos, két manás leszedés. A játékok helye az arc, a Taunt csalás, itt a megoldás!

Frost Nova + Doomsayer

Egy örök klasszikus. A Freeze Mage megjelenése óta működik a boardclear, amit nagyon nehéz counterelni.

Lord Jaraxxus + Sacrificial Pact

Jó érzés egy életerőn eltolni Jaraxxust, de utána rögtön jön is a hideg zuhany. Rengetegen techelték a Pactet, amikor Jaraxxus még a meta egyik legjobb lapjának számított.

Force of Nature + Savage Roar

Kézből sebzett a Druid 14-et, sőt duplázni is lehetett, Innervate használatával. A Combo Druid ott van a valaha volt legerősebb paklik között, –főleg ennek a két lapnak köszönhetően.

The Coin + Flamewreathed Faceless

Mi jobb egy negyedik körös 7/7-nél? Pontosan, a harmadik körös 7/7. Az ellenfél Aggro Shamanjánál mindig ott volt ez a kombó.

Undertaker + Leper Gnome

A nerfek előtt az Aggro Deathrattle Hunter első körben előadta ezt a kombót Coinnal, vagy második körben az Undertaker + Haunted Creepert és vége volt a meccsnek. Ez a deck volt a statisztikák alapján, a valaha volt legerősebb pakli.

Dr. Boom + Big Game Hunter

A legendás Dr. Boom és a három manás counter lapja, ami minden deckben ott pihent. Nem véletlen kapta a nerfet a BGH.

Tunnel Trogg + Totem Golem

Ismét a régi Aggro Shaman a listán, ezúttal a tökéletes korai szakasszal. Ha sikerült előadni ezt a kombót, a győzelmi esélyek felkúsztak az egekbe.

Auchenai Soulpriest + Circle of Healing

A Duskbreaker megjelenéséig ez volt a legerősebb négy manás területi sebzés a Priestnél, amit azóta is pörgetnek a Control paklik.

Prince Keleseth + Shadowstep

A z ideális első körös játék a Coin mellé, de második körben is brutális, –ezért is játszották rengetegen a Standardban és a versenyeken is a Tempo Rogue-ot.

Equality + Consecration / Wild Pyromancer + Equality

A Paladin paklik pokoli purgálása. Két lapból teljes takarítás, ami már évek óta segít a legszorultabb helyzetekben is Uthernek.

Preparation + The Coin

Tulajdonképpen három elemből áll a kombó, mivel a két lap elsütése után már kereshetjük is a Concede gombot. Mindenkivel előfordult már, hogy összehozta a "meccsdöntő" párosítást!

Futottak még: pre-nerf Starving Buzzard + Unleash the Hounds, Holy Wrath + Molten Giant, Coin + Keleseth, Huffer + Face, Wispering Woods + Soul of the Forest

Nektek melyik a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!