Johnta távozik a HellRaisers csapatától

Johnta távozik a HellRaisers csapatától

Több mint két év után végleg elválnak a HellRaisers és az ukrán edző útjai.

Ma délután érkezett a hír, miszerint a HellRaisers CS:GO csapata búcsút int ukrán edzőjének, Ivan " Johnta " Shevcov-nak, mely információ a csapat Twitter oldalán látott napvilágot. Találgatni azonban nem kell, hogy ki lesz a csapat új edzője, hiszen Johnta távozása mellett azt is megtudhattuk, hogy DeadFox-ék új edzője az idáig csak a háttérben elemzőként tevékenykedő, szintén ukrán nemzetiségű Amiran " aMi " Rehviashvili lesz majd.

Johnta még 2016 júniusában csatlakozott a HellRaisers köreibe, amikor a jelenleg a mousesports ötösét edzőként segítő Sergey " lmbt " Bezhanov-tól, mely még az a csapat volt, ahol a szlovák STYKO-Zero páros is szerepelt. Az ukrán edző szabadon igazolhatóvá vált két és fél éves HR-ben töltött tevékenysége után, ahol olyan kiemelkedő eredményeket ért el az utóbbi időszakban, mint például az idei FACEIT Major tornáján bezsebelt legendás státusz megkaparintása.

Az ő helyére érkező aMi szintén régóta erősíti a HellRaisers szervezetét, hiszen ő is több mint két éve hátulról segíti a csapatot, most azonban edzőként is helyt kell állnia. A csapat tulajdonosa, Alexey " xaoc " Kucherov is nyilatkozott a történtekről.

"Néha több olyan út is létezik, hogy elérjük ugyanazt az egy sikert, és nincs mindig csak egy helyes út. Egy nehéz és úgymond kölcsönös döntésen vagyunk túl, ami reméljük mindenki hasznára fog majd válni. Köszönjük mindenkinek a támogatását, és hamarosan találkozunk!" - xaoc.

HellRaisers teljes felállása tehát az alábbi:

Kirill "ANGE1" Karasiow
Bence "DeadFox" Böröcz
Abay "Hobbit" Khasenov
Özgür "woxic" Eker
Issa "ISSAA" Murad

Amiran "aMi" Rehviashvili (edző)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!