Ti mit szólnátok egy s1mple, NiKo, gla1ve, KRiMZ és device szupercsapathoz?

Ti mit szólnátok egy s1mple, NiKo, gla1ve, KRiMZ és device szupercsapathoz?

Rengeteg izgalmas kérdés érkezett Thorin legújabb ask me anything bejegyzésével.

Duncan "Thorin" Shields neve remélem, hogy az olvasók egészének vagy legalább 99%-ának ismerősen cseng és tudják kiről van szó. Aki azonban egy kő alatt élt volna az utóbbi közel 20 évben, annak nagyon röviden annyit kell tudnia, hogy Thorin egy brit e-sport újságíró, az elemző asztal "sötét lovagja", akit hatalmas tudása miatt az "e-sport történész" néven is emlegetünk. Személyisége és gyakran túlságosan is őszinte stílusa és véleménye miatt sokak szemében megosztó személyiség az e-sport világában, de mindettől függetlenül mindenki elismeri munkásságát.

Legsűrűbben a saját YouTube csatornáján, a Thooorin videóiban láthatjuk és hallhatjuk, de gyakran fordul más közösségi oldalakon is a követőihez. Most például redditen lehetett tőle kérdezni, ahol rengeteg érdekes és izgalmas kérdés kapott, én most csak a véleményem szerint leginkább érdekes témákat válogatom ki.

Ha reálisan nézzük a dolgokat, mikorra tennéd a jelenlegi Astralis éra végét?

"Az eddigi esetekre hivatkozva, az uralkodásuk teteje környékén vannak most és pár hónapon belül várható náluk is a hanyatlás. A probléma az, hogy az Astralis annyi területen kimagasló most, hogy ilyenre még nem volt példa. A legtöbb mérkőzésüket 2-0-ra nyerik és amiket szoros játéknak gondolunk előzetesen, még azok is könnyedén az ölükbe hullanak. Még a "rosszabb" versenyeik, amiket szintén legtöbbször megnyernek, a legtöbb top csapatnak egy kimagaslóan jó mérkőzésnek számítana. (...) Ha tippelnem kéne, hogy mi hozza majd el az Astralis meggyengülését, azon a tényen túl persze, hogy egyszer minden csapatnak leáldozik, akkor azt mondanám, hogy egyszerre kéne több dolognak is megtörténnie. Mondjuk az egyik dán játékos egy hullámvölgybe kerülne huzamosabb időre, míg mondjuk a FaZe egy remek igazolással megerősödne, vagy s1mple csatlakozna egy új és erős csapathoz."

Melyik csapat vagy csapatok játékát élvezted a legjobban a CS eddigi történelme során és miért?

"Azt hiszem, hogy az a csapat aki a legtovább meghatározó szerepet töltött be a legjobb mérkőzések történelmében az a VP. Bár sosem voltak a kedvenc csapataim között, a válaszom a Virtus.pro, mert egészen tavaly év végéig ők voltak azok, akik a CS:GO bármely szakaszában remekül tudtak játszani az összes profi csapattal szemben. Amit még szeretnék látni az a 2013-as VeryGames vagy a jelenlegi Astralis. Ők voltak/vannak a legjobb egyensúlyban, a csapat minden játékosa maximálisan hozta/hozza a szerepétől elvárt legjobbat; meg van a sztárjátékos is aki mind egyénileg, mind csapatjáték szinten folyamatosan erős." 

Ha lehetőséged lenne összerakni egy szuper CS:GO csapatot, melyik 5 játékost választanád?

"S1mple - A legjobb játékos a világon és hihetetlen magas az a szint, amit ő egyedül hozzá tud tenni egy-egy körhöz.

NiKo - Annyira más játékos, mint s1mple, hogy szerintem remekül kiegészítenék egymást és nehéz lenne olyan csapatot összerakni aki le tudná győzni őket.

Gla1ve - A legjobb irányító és egyéni játékában is hihetetlenül erős. Ez a csapat teljesen más lenne, mint az Astralis, de kíváncsi lennék, hogyan boldogulna.

KRiMZ - Tegyük fel, hogy visszatér support szerepbe. Még mindig egy magkapó és stabil figura a játékban. A kirakós utolsó darabja ő egy FaZe szintű szupercsapatban. 

Device - Nehéz azzal vitatkozni, hogy az egyik legjobb AWP-s és persze AK/M4-gyel a kézben is halálos.Tökéletesen illene a többi játékos mellé."

Mit gondolsz, ki fog karrigan helyére érkezni?

"Gyanítom, hogy egy újabb sztárjátékos érkezik majd a csapathoz, hiszen nincs igazán nyilvánvaló lehetőségük egy irányítót igazolni. Talán s1mple vagy KRiMZ leigazolása elképzelhető. Semmilyen belsős infóm nincs erről és szerintem hosszú ideje ezt az igazolást a legnehezebb megjósolni."

Melyik csapatnál köthet ki karrigan?

"Elsőre az OpTic-ot mondanám, de sokkal jobban szeretném ha esetleg a Liquid, a mouz vagy a NiP igazolná le őt. Cajunb szerintem nagyon szívesen játszana újra vele, azzal a karrigan-nel akivel az eddigi karrierje legerősebb időszakában is együtt játszott. K0nfig-ra is ráférne egy erős irányító, az OpTic-nak pedig meg van ehhez a szükséges pénz."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!