A Rastakhan's Rumble Even Warlockja, ahogy még sosem láttad!

A Rastakhan's Rumble Even Warlockja, ahogy még sosem láttad!

Az Even Warlock eddigi talán legmerészebb módosítása az új kiegészítő óta.

Az elmúlt napok eseményei hatására a metában rengeteg minden változott. Archetípusok tűntek el, jelentek meg vagy épp módosultak. A Hunter előtörésével talán nem pont az Even Warlocktól várnál sokat, de Gul'dan a páros lapokkal is megállja a helyét, –sőt, néhány apróbb finomhangolás után meglepően ígéretesnek tűnik az eddigi talán legegyedibb variánsa.

Theo's Even Warlock

Kód: AAECAf0GBvsHp84Cws4Cl9MCzfQCwI8DDPIF+waKB7YH4QeNCOfLAvHQAv3QAojSAtjlAsOdAwA=

Az alaplépések még mindig pontosan ugyanazok, mint korábban. Az első körben húznod kell, majd a második körben az ellenfeled agresszivitásától függően a válaszlépésen gondolkozhatsz, esetleg mehetsz a negyedik körös Twilight Drake vagy Mountain Giant után. A pakliban összesen öt démon található, azaz Bloodreaver Gul'dan legjobb esetben két Vulgar Homunculust, két Hooked Reavert és egy Dread Infernalt idézhet vissza, –bár nem feltétlenül kell a nagy bummot hajszolnod.

A Soup Vendor és Mojomaster Zihi, a Rastakhan tech kártyák

A Soup Vendor egyrészt nem rosszabb, mint bármelyik másik két manás lehetőség, másrészt segítségével legalább egy körig visszaszerezhetjük a Death Knight hősképességre cserélt két manás laphúzás előnyét, –vagy egyéb alternatív módon húzni egy extra lapot. Mojomaster Zihi pedig rengeteg trükkös lépést enged meg. A példa kedvéért a Mountain Giant kijátszható kilenc vagy tíz manánál –de hasonlóan jó lehet a Twilight Drake vagy a Hooked Reaver is–, majd rögtön utána jöhet a legendás lap. Szerencsésebb lapjárással a Nerubian Unraveler megpecsételheti ellenfelünk sorsát.

Kicsit sokat akar, de épp ez a szép benne!

A jelenleg legtöbbet használt Even Warlock paklik a második kört egy 2/3-as testtel rendelkező Plated Beetle-lel nyithatják, ami funkcióját e téren kétségtelenül jobban betölti, mint a Soup Vendor. A Nerubian Unraveler pedig épp az extra támadóértéktől és védelemtől foszt meg bennünket –a Bonemare hiányából adódóan–, és ezért csupán kettővel drágítja meg ellenfelünk spelljeit, –pedig egy Rush lénnyel vagy fegyverrel könnyen eltávolítható.

Ebben az újfajta Even Warlockban meg kell látni a lehetőségeket, és megérteni összetettségét. Az első sikerek valószínűleg néhány igencsak félresiklott mérkőzés után fognak jönni. Elsősorban azoknak ajánlanánk, akik szeretnek kísérletezgetni, és nem riadnak vissza a kihívásoktól.

Mennyire találtad jónak a Rastakhan lapokkal kiegészített Warlockot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!