2018 legjobb World of Tanks videósai!

2018 legjobb World of Tanks videósai!

A legjobb külföldi és magyar World of Tanks videósok 2018-ból!

Kik a legjobb World of Tanks videósok? Erre a kérdésre roppant nehéz válaszolni, hiszen van, aki a szórakozást keresi, más a kiemelkedő játékot díjazza, és vannak, akik egyszerűen csak könnyen tudnak azonosulni az adott videós személyiségével. Listánk épp emiatt nem lehet teljesen objektív, ugyanakkor megpróbáltunk törekedni rá.

2018 legjobb külföldi World of Tanks videósai

5. Claus Kellerman

Ő az a srác, aki mindig kimondja, amit gondol, –és ha kell, akkor torka szakadtából üvölti le a Wargaming fejét egy-egy elfuserált lépésük után. A szókimondó Youtuber legismertebb sorozata The Biggest Asshole nevet viseli, de emellett normál visszajátszásokat is kommentál.

4. LemmingRush

Visszafogott stílusú, részletes elemzések, amikből nagyon sokat lehet tanulni. Míg tavaly főképp Quickybaby hátán próbált felkapaszkodni, addig mostanra magára talált, és rendszeres tartalommal látja el közönségét.

3. OneAndOnly016

Ha a név nem ismerős, akkor valószínűleg a World of LOLs már annál inkább az lesz. Ő az a szlovén tartalomgyártó, aki 2018-ban hatalmas változásokon ment át, és akitől talán kissé kiszámíthatatlan időközönként, de mindig minőségi videókat nézhettek.

2. DezGamez

OneAndOnly016-hoz hasonlóan DezGamez csatornája is változott, így manapság főleg az aktuális híreket hozza le, egyfajta World of Tanks híradóként, aminek köszönhetően idén hatalmasat ugrott a feliratkozószáma.

1. Quickyaby

A World of Tanks EU arca továbbra is hozza a kötelezőt, így továbbra is ő a legmeghatározóbb angol tartalmat készítő World of Tanks videós.

2018 legjobb magyar World of Tanks videósai

A tavalyi listánkon öt videós szerepelt, de a kifejezetten videós csatornák szinte eltűntek, így 2018-ban a legjobb három magyar videóst emeljük ki.

3. Bodzy

A visszajátszások továbbra is zenei aláfestéssel kerülnek fel csatornájára, –de időnként természetesen előfordulnak kivételek is. Rendszeres feltöltések, kiemelkedő körök és jó zeneválasztások.

2. WotNoobians

Heti rendszerességgel megjelenő, közel egy órás anyagok a legjobb magyar World of Tanks csatákból összeválogatva, kommentárral ellátva.

1. JustforlolzFYI

A legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar World of Tanks videós, aki csatornáját továbbra is angol nyelven üzemelteti. A legviccesebb pillanatokból összevágott összeállításoktól kezdve, a sima visszajátszásokon át, a kommentárral ellátott felvételekig mindent megtaláltok csatornáján.

Neked melyik World of Tanks Youtuber videói jönnek be leginkább?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.