A legjobb magyar World of Tanks játékosok 2018-ban!

A legjobb magyar World of Tanks játékosok 2018-ban!

Az öt legjobb magyar World of Tanks játékos a 2018-as e-sport eredmények alapján.

Talán cikksorozatunk legmegfoghatatlanabb témája ez, hiszen idén szinte egyáltalán nem volt olyan nagyobb World of Tanks bajnokság, ahol a legjobbak megmutathatták volna, hogy mire képesek valójában. Tény, hogy mind nemzetközi, mind magyar szervezésű rendezvényből is rengeteg volt, de ezek a legeltérőbb csapatokat várták a legeltérőbb formátumokban. Volt itt –egy az egy elleni kihívástól kezdve egészen a tizenöt a tizenöt elleni CW hangulatú grandiózus bajnokságokig– minden.

Kik a legjobbak?

Azon kevés információ alapján, amit a 2018-as eredményekből le lehet szűrni, a következő öt játékost választottuk.

TRIGGR (QYUN1QUE0, DDeziigner, Dani2999)

A különféle magyar versenyformátumok a lehető legváltozatosabbak, így szinte folyamatosan cserélődnek a játékosok a csapatokban, de mindent egybevéve az idei szereplésük alapján ez a hármas hozta a legkonzisztensebb eredményeket.

ROIDS (Kajzoo, Gosztonyi_on_T1LT)

Bár a körülmények végül közbeszóltak –így nem beszélhetünk vitathatatlanul két magyar World of Tanks világbajnokról–, de mindkét játékos rengeteget hozzátett a ROIDS (korábban FAME) 2018-as eredményeihez, ezért kérdés sem férhet hozzá, hogy mindkettejüknek a listán van a helyük.

Mindent egybevetve 2018 a World of Tanks e-sport sötét korszakának kezdete, de reményeink jövőre véget is ér ez az időszak. Még egyszer gratulálnánk minden versenyzőnek, és arra biztatnánk mindenkit aki hasonló babérokra törne, hogy még ne adjátok fel a reményt!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.