"Magyarországon még nem láttam ilyen nagyobb szabású HS versenyt, remélem a jövőben is lesz ilyenre példa" - Bullbence interjú

A RIFT Esports két játékossal is képviselteti magát az MNEB alapszakaszában. Bullbencét kérdeztük a versenyről!

A Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság Hearthstone bajnokságának legfiatalabb játékosa is bemutatkozik. Ismerjétek meg a RIFT Esports legújabb kártyását, Bullbencét!

A Hearthstone nickneved megismerhették az MNEB nézői a közvetítések alatt, de a mögötte megbújó játékosról keveset tudnak. Ki is bújik meg valójában a Hearthstone neved mögött, mit kell rólad tudnia az olvasóknak?

"Balogh "Bullbence" Bence vagyok Dombóvárról. 16 éves és jelenleg Kaposváron tanulok."

Hogyan és mikor vágtál bele a Blizzard játékába, a Hearthstone előtt foglalkoztál más kártyajátékokkal is?

"A játékot Naxxramasnál kezdtem el játszani akkor még csak tanulgattam a játékot és kb 1 éve kezdtem el komolyabban játszani. HS előtt semmilyen kártyajátékkal nem foglalkoztam. Éppen videókat néztem Youtube-on és megláttam hogy van egy ilyen kártyajáték, –gondoltam, miért ne?"

Gratulálunk az osztályozó kupán nyújtott kiváló teljesítményedhez, több mint száz játékos közül ott vagy a legjobb tizenhat között. Milyen taktikával készültél a selejtezőkre és a playoffra?

"Köszönöm. Csapattársammal RangoB-vel gyakoroltunk, elemezgettük a metát és ennek eredményeképpen mindkettőnknek sikerült sikeresen bejutnunk a top 16-ba."

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságnak alapszakasza hamarosan kezdetét veszi. Szerinted szüksége volt a hazai Hearthstone közösségnek az MNEB-re? Mit vársz a januárban induló ligától?

"Igen, Mindenképp. Magyarországon még nem láttam ilyen nagyobb szabású HS versenyt, remélem a jövőben is lesz ilyenre példa. Van még bőven hova fejlődnöm, de nyilván szeretném elhódítani az 1. helyet. Nagy küzdelmeket várok és sok változatos decket."

Kövess Minket!