Kerekes járművek: A felderítő egységek új generációja

Kerekes járművek: A felderítő egységek új generációja

Gyorsak, kicsik és komoly fenyegetést jelentenek.

A fejlesztői naplókból sok mindent megtudtunk a hamarosan érkező alternatív francia könnyű ágról, amin kimondottan a kerekes járművek kapnak majd helyet. Nagyon fontos, hogy ezek az egységek nem fogják gyökerestől megváltoztatni a csatákat, de üde színfoltok lesznek a nehéz páncélosoktól és a brutális lövegekkel szaladgáló tankvadászoktól tarkított mérkőzésekben.

Minden a 100 Years of Tanks eseménnyel kezdődött

Először a 100 Years of Tanks eseményre készített különleges játékmódban próbálhattunk ki kerekes járművet, ami a szórakoztatáson túl azt a célt szolgálta, hogy a fejlesztők minél több információval gazdagodjanak. Mivel a közösség élvezte a Lanchester játékstílusát, ezért a Wargaming továbbgondolta a koncepciót.

Bár a kerekes járműveket is könnyű tankokként fogja kezelni a matchmaking -hogy lerövidítsék a várakozási időt-, játékstílusukban azonban eltérnek majd tőlük. Fő funkciójuk a felderítés lesz, a másodlagos pedig az elszeparált harckocsik és a tüzérség likvidálása. Egy tipikus könnyű tankhoz képest azonban több eltérés is felfedezhető. Az egyik talán legfontosabb, hogy mivel nem lánctalpakon, hanem kerekeken gurulnak, ezért az egy helyben való megfordulás nem lesz megvalósítható velük. Ezenfelül nemcsak gyorsak lesznek, de tolatva is közel olyan sebesen tudnak majd mozogni, mint előrefelé.

Az alap és a vezetés módokról

A típus alap módban egy jól manőverezhető, relatív gyorsan mozgó egység lesz, míg a vezetés mód aktiválásával egészen 100 km/h-ig gyorsulhat, de emiatt természetesen a manőverezhetősége drasztikusan lecsökken majd. A két mód között akár mozgás közben is válthatunk az 'X' gomb lenyomásával.

Ez még nem minden!

A kerekes járművek egy olyan automata célzási rendszert kapnak, aminek segítségével nem kell közvetlenül rávinned a kurzort a célpontodra, hanem elég mellé vinned, és a játék magától bekapcsolja azt.

A kézifék behúzásával a motor felpörgethető, amivel jobb gyorsulás érhető el induláskor. Ha időkorlát nélkül megtehetjük ezt, akkor ez egy alap kellék lesz minden olyan kerekes jármű számára, amelyik épp passzív felderítést hajt végre.

Lényeges kiemelni, hogy ez még csak a tesztelés első fázisa. Az, hogy a kerekes járművek végül milyen formában kerülnek be a játékba, az attól is függ, hogy a közösség hogyan reagál, és hogy milyen hatást gyakorolnak a tényleges játékmenetre. Végül pedig itt van néhány kép a Panhard-ról.

Ti várjátok már a könnyű tankok új generációját?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.