Új prémium tankok, amik 2019-ben érkeznek!

Új prémium tankok, amik 2019-ben érkeznek!

Kiadásra váró prémium tankok, amiket valószínűleg 2019-ben próbálhatunk ki először.

A Wargaming kötelékében jelen pillanatban több, mint 4.000 alkalmazott dolgozik, akiknek évente 130 millió dollárt fizet ki a cég, –ennek fényében pedig talán már érthető, hogy miért adnak ki ennyi új prémium tankot. Legújabb összeállításunkban azokat a prémium járműveket vesszük sorra, amik érkezése 2019-ben várható. A listán szereplő tankok között akadnak olyanok, amik vélhetően valamilyen esemény alkalmából pottyannak majd a garázsunkba, de nyilván olyanok is, amik megszerzéséért komoly pénzeket kell kifizetnünk.

Prémium tankok, amik 2019-ben érkeznek!

Tiger 217

A híres német tankász, Otto Carius harckocsija, amiről utoljára 2017-ben hallottunk. Különös, hogy se a gyűjtői kiadásban, se más csomagban nem kapott helyett egyelőre, de talán 2019-ben a Tankfest alkalmából megszerezhetővé válik.

T-44 ltwt.

Talán csak arról van szó, hogy elvetették a koncepciót, és betették helyette az LT-432-t, de talán csak a megfelelő időpontra vár, hogy aztán szélsebesen guruljon ki a harcmezőkre. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

HWK 30

Félúton van a HWK 12 és a Ru 251 között, és talán az M41 90 Bulldogtól is erősebb lesz. A HWK 30 már játékon belül is megtekinthető, ezért februárban vagy márciusban valószínűleg játszhatóvá válik.

AUFKLÄRUNGSPANZER V A.K.A. 'ROTFUCHS'

Egyszerre jelentették be az ELC EVEN 90-nel, és azóta se hallottunk róla semmit. Talán épp úgy járt, mint a T-44 ltwt, azaz egy erősebb könnyű tankot tesznek a helyére.

AM 39 Gendron-Somua

Egy kerekes könnyű felderítő tier II-ben, ami remélhetőleg ajándékba kapunk, ha egyszer a többi kerekes jármű is megjelenik.

Panhard EBR 75

Az első kerekes jármű, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján az új ágak prémium tankjai mindig megelőzik a kifejleszthetőket. Idén két új ágat ígértek, így egyrészről a francia, másrészről a brit kerekes járműveket. Az EBR 75 feltehetően egy-két hónapon belül befut.

T-103

Egy forgó tornyos, viszonylag jól páncélozott tankvadász, aminek 2019-es érkezését a Harckocsizók Napján hivatalosan is megerősítette a Wargaming. Egyelőre nem tudni, hogy egy küldetéssorozatból juthatunk hozzá, vagy mindenképpen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Emil 1951

Már nagyon régen szükség lett volna egy svéd nehéz tankra, amivel az ág top tankjaihoz lehet legénységet fejleszteni, de ami késik, nem múlik: az Emil 1951 idén bemutatkozik a nagyközönség előtt.

Lansen C

Az Emillel ellentétben a Lansen C egy értelmetlen jármű, hiszen a svéd ág eleinte könnyű tankokból áll, majd átvált közepes tankokra, végül a felső szintektől kezdődően nehéz tankokat fejleszthetünk, tehát az Strv m/42-57 és a Primo Victoria önmagukban elegendőek lennének. Egy népszerű vélekedés szerint a Lansen C megjelenése a svéd top tierű közepes tankok érkezését vetíti előre.

Neked tetszik valamelyik prémium tank az újak közül? Idén tervezel prémium tankot vásárolni?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.