Hivatalos Deck Tracker Androidra: leáldozott a papír + ceruza korszaka

Hivatalos Deck Tracker Androidra: leáldozott a papír + ceruza korszaka

A telefonosok és tabletesek is örülhetnek végre: itt az Arcane Tracker!

Az asztali számítógépekre már évek óta elérhetőek a különböző Deck Tracker programok. Nem olyan rég végre elstartolt az Arcane Tracker, amit Android operációs rendszerrel felszerelt eszközeinkre letölthetünk. Csodát nem érdemes várni ettől a kis programtól, de jelentős mértékben megkönnyítheti minden mobilosnak a játékot!

Az Arcane Tracker ugyanúgy működik, mint bármelyik asztali verzióra fejlesztett társa. Az ellenfél kijátszott lapjait és a saját felhúzott és kipakolt kártyáit is számolja a program; ezzel végleg elbúcsúzhatunk a papír + ceruza kombótól, amivel eddig jegyzetelni tudtuk a dolgokat.

A kijátszott és felhúzott kártyák mellett a Tracker további funkciójának segítségével a Secretek körbejátszása is könnyebb lesz, mivel pontosan tudni fogjuk, hogy milyen lehetőségekkel kell számolnunk egy-egy akció során.

A statisztikákat közvetlenül a HSReplay.net adatbázisába tölti fel az Arcane Tracker, ezzel követhetjük a játékunk fejlődését, a pakli teljesítményét, –így fokozatosan finomíthatjuk a decket és még jobb mesekártyássá válhatunk.

Az overlay beállításaiban nem találunk túl sok opciót, –de nem is kell több. Az áttetszőséget, a gombok és a pakli méretét testre szabhatjuk, hogy tökéletesen passzoljon telefonunk paramétereihez.

Az Arcane Tracker nem igényel plusz beállítást; elég a Hearthstone-t elindítani a Tracker alkalmazásból és azonnal konfigurálja magát a program. Letölteni a Google Play Áruházából tudjátok, elég IDE böknötök!

Sajnos az iOS-esek számára rossz hírrel kell szolgálnunk. Egyelőre nincs hivatalos Tracker az Apple készülékeire, –és nem is tudni, hogy lesz-e egyáltalán. Ha próbálkozni szeretnétek akkor a Trackstone-t kipróbálhatjátok, de sokat nem kell tőle várni...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!