A játékosok egy része mókásan kevés WL jutalom coin-t kapott a héten

A játékosok egy része mókásan kevés WL jutalom coin-t kapott a héten

Tetézi a dolgot, hogy a tanácstalan játékosokat több, mint egy nap elteltével az EA még csak nem is tájékoztatta semmiről.

Szomorú látni, hogy lassan nincs olyan hét, amikor ne ütné fel a fejét valami probléma az EA játékai kapcsán, és itt most erősen a FIFA-ra kell gondolnunk. Most éppen egy nagyon furcsa jelenséget tapasztalt a játékosok egy bizonyos rétege; történt ugyanis, hogy a múlt héten lejátszott Weekend League mérkőzései után csütörkön megérkezett jutalmaik első ránézésre nevetségesnek tűntek.

Azóta megannyi fórum topik nyílt az ügyben, hiszen egyre több játékos osztotta meg a közösséggel az élményét, miszerint csak néhány coin-t kapott a teljesítménye után. A történet keszekuszaságát pedig az adja, hogy van, aki rögtön az eredménye után járó összeget kapta meg és semmit sem érzékelt ebből az esetből. A beszámolókat olvasgatva az is világossá vált, egyeseknél a kis számot mutatta a felugró ablak a jutalomról, de a számlájukra a korrekt összeget írta a játék. Néhányan arról meséltek, hogy ki- és bejelentkeztek a Web App-al és így megkapták a korrekt coin mennyiséget. Az a bizonyos hab a tortán sajnos, hogy még mindig vannak olyanok, akik a képen látható hasonlóan "irigylésre méltó" vagyont kapták csak meg.

A legzavaróbb az egészben, hogy az EA meg sem szólalt az ügyben, sem Redditen, sem Twitteren nem tettek közzé semmilyen információt a látottakkal kapcsolatban. A közösség egy része tanácstalan, mások mémet csináltak a dologból, és vannak akik tovább szapulják a kiadót. Érhető, hogy a Team of the Year kapja a legnagyobb fókuszt most a fejlesztőktől, de nem ártana jobban odafigyelniük –pláne az év elején– a játékra és a közösségre, mert az utóbbi időben irdatlan mennyiségű negatív kritikát kaptak a FIFA19-el kapcsolatban, és ezek után ki tudja mi lesz a vége a dolognak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!