Játszd meg Zentimoval: a legnépszerűbb és legnépszerűtlenebb párosítások!

Ezeket a spelleket használtuk leggyakrabban és legritkábban a Shaman legendary minionjával.

A Rastakhan's Rumble kiegészítő egyik legígéretesebb legendary lapját a Shaman kapta. Zentimo a kijátszott varázslatot a célpont melletti minionokra is rávetíti, de persze az Overload spelleknek komoly hátulütője van, ugyanis a lények számától függően több mana kristályunk is túltöltődhet. Sajnos nem kombinálható a Gadgetzan Auctioneerrel, sem az időközben Wildba került Yogg-Saronnal, viszont a Jade Lightning minden egyes aktiválásánál egy eggyel erősebb jade gólem kerül a boardra.

A legnépszerűbb lapok

A legtöbbször az Unstable Evolution került kijátszásra, ami egy roppant racionális eredmény, ellenben elgondolkodtató a viszonylag alacsony győzelmi arány, és ugyanez elmondható a Hexre és a Big Bad Voodoora is. Az Earthen Might és a Rockbiter Weapon pedig roppant hatékonynak számítanak, főleg ha belekalkuláljuk Electra Stormraget is a folyamatba.

A legnépszerűtlenebb lapok

Ha a Volcanot kivesszük a sorból, akkor a helyét a Cryostasis vehetné át, ami a többi spellhez hasonlóan egyáltalán nem illeszkednek a mostani metába, -így pedig érthetően nagyon kevesen használják őket. Mellesleg a Spellstone a legérdekesebb listáról, mert segítségével egy hihetetlenül komoly fenyegetést hozhatunk létre, amire az adatok alapján többnyire az ellenfélnek már nincs válaszlépése.

Viper's Aggro Shaman

Kód: AAECAaoIBP4Fj/sCmfsCy4UDDe4B7wHgAvkD4AbwB+vCArDwAvbwApz/AoyFA/OKA/aKAwA=

A legerősebb Shaman deck még mindig páros lapokkal operál, így abból Zentimo kiszorul, de az off-meta paklikba még befér, amik közül számos variációt találhatunk, de ezt a körülbelül 6.000 dustba kerülő aggro koncepciót tudnánk elsősorban ajánlani. Gyors, agresszív és ütős.

Hogyan ítéled meg Zentimo jelenlegi szerepét a metában? Látsz rá esélyt, hogy még a rotáció előtt helyet kap valamelyik meta pakliban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!