Titokzatos és könyörtelen: Aggro Secret Paladin 74 %-os győzelmi aránnyal

Titokzatos és könyörtelen: Aggro Secret Paladin 74 %-os győzelmi aránnyal

Maximal összerakott egy saját Secret Paladin verziót és lenyomott vele 43 meccset. Az eredmények magukért beszélnek!

A szezon első napjaiban kifejezetten ajánlott minél gyorsabb és hatékonyabb paklikat választani a Standard rankedezéshez, hogy ne tartson hetekig, mire elérjük a kívánt rangot. Ha megvan a legend, rank 5, rank 10, vagy az egyéb cél, akkor el lehet kezdeni lassabb és megfontoltabb lépésekben haladni tovább. Ismét egy gyors paklit mutatunk be, ami felveszi a versenyt az Odd Paladinnal és a Zoo Lockkal is gyorsaságban. Következik az Aggro Secret Paladin!

Maximal's Legend #4 Aggro Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FBP0FucECg8cC2P4CDYwBngHIBKcFrwexCLPBAuPLAvjSAtHhAtblApboAq3yAgA=

Egy ízig-vérig Aggro paklival van dolgunk, amiben egy cél lebeghet végig a szemünk előtt. Minél hamarabb fejezzük meg a mérkőzést, mert elég egyszer kifogyni a munícióból, rögtön véget érhet számunkra az összecsapás. Ebben segít, ha sikerül a kezdőkézbe odavarázsolnunk a Secretkeepert, ami megalapozza a győzelmet. Nem hátrány természetesen ha van mellé egy Secret is, ezzel rögtön megszerezhetjük a boardot az első körökben. Utána már csak pakolni kell azokat, amik világítanak és asztalról kell megnyerni a meccset, a jó cserék és kellő nyomás kipakolása után.

A Call to Arms öt manáért még mindig effektív, a Corpsetakert, ha sikerül életben tartani a következő körünkig, akár egy 14-et sebző szörnyeteggé is változtathatjuk. A Thrallmar Farseer kizárólag a Corpsetaker Windfury képessége miatt szerepel a pakliban, de akár önmagában is okozhat meglepetéseket. Leeroy Jenkins esetleg még befér a pakliba, de nagyon nehéz eldönteni, hogy minek a helyére érkezhet (esetleg egy Fungalmancer) a játék legjobb Charge-os lénye.

BoarControl Legend #10 Aggro Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FBP0FucECg8cC2P4CDYwBngHIBKcF9QWvB7EIs8EC48sC+NIC1uUClugCrfICAA==

BoarControl is ezt a paklit pörgette, de a két Fungalmancer helyett két Argent Squire-t játszott és egészen Legend 10-ig sikerült másznia. Az biztos, hogy hatalmas az Aggro Secret Paladinban a potenciál, és kifejezetten jó látni, hogy milyen újabb és újabb paklik kerülnek elő az új év első napjaiban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!