Szafari túrát szervezett Apxvoid: Odd Beast Mage bemutató

Szafari túrát szervezett Apxvoid: Odd Beast Mage bemutató

Apxvoid legendásan jó Mage játékos, ezúttal egy Odd Safari változattal örvendezteti meg a Hearthstone rajongóit!

Bizonyára nem kell bemutatni nektek Apxvoidot, aki a Tempo Mage listájával egészen Legend 1-ig mászott a tavalyi év októberében. Az ő koncepciója végül annyira sikeressé és népszerűvé vált a játékosok körében, hogy a Mana Wyrmöt nerfelte is a Blizzard. Ezúttal a profi kártyás egy Odd Safari Mage-et rakott össze, amit nem volt rest megosztani a nagyvilággal. Következzen a pakli!

Apxvoid'S Odd Safari Mage

Kód: AAECAf0ECKsErwSdDYfoAu72Ap74AqiHA+SKAwu0BK/CAuvCAtHhAovlAvvsAr36AqSHA82JA7uKA+yMAwA=

Tényleg olyan a pakli, mintha rászabadult volna egy átlagos Odd Tempo Mage listára egy egész állatkert. Először jön a két Dire Mole, ami a játék legerősebb neutral commonjának számít a mostani metában, kéz a kézben a Fire Fly-jal. Három manáért jöhet Mukla, a Tortoise és a két Black Cat, de itt még nem ért véget a bestiák sora. A Bittertide Hydra a Mech Mage-ben rejtőző Fel Reaverhez hasonlóan egy óriási testként pillanatok alatt befejezheti a mérkőzéseket, Jan'alai-ról meg tudjuk, hogy szeret a tűzzel játszani. Az egészet a háttérből támogatja a két Untamed Beastmaster, ami az összes bestiánkkal kiváló kombót alkot, –igaz ehhez túl kell élnie a boardon minél több kört.

A taktika egyértelműen az, hogy minél gyorsabban kivégezzük az ellenfelet. Ebben csak az asztalunkon lévő lények és az erősített Hero Powerünk segítenek. A páratlan mechanika egyik legnagyobb hátránya, hogy a burst sebzésre képes varázslatok kimaradnak a paklinkból. 

Mivel csak a boardról tud nyerni a pakli, ezért fontos, hogy figyeljünk oda az ellenfelek különböző területi sebzéseire; laphúzásban elég szegényes a Safari Mage. Ha nincs az ellenfélnél Taunt, akkor jöhet is a Rexxar cosplay és a Leeroy Jenkins csatakiáltással befejezhetjük a mérkőzést.

Egy izgalmas paklit rakott össze Apxvoid, de nem valószínű, hogy csak emiatt a koncepció miatt megéri legyártani a drága –és nem túl flexibilis– lapokat hozzá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!