Tízből hét Hunter-hater ezt ajánlja: Dragon Control Quest Priest

Tízből hét Hunter-hater ezt ajánlja: Dragon Control Quest Priest

Az off-meta paklik szerves részét képezik a Hearthstone-nak. A mostani Dragon Control Quest Priest is ezt a tábort erősíti!

Több paklival is lehet haladni a mostani Standard metában. A legerősebbek valóban a meta paklik közé tartoznak; ha kerestek egy erős társat Rank 5 alatt, akkor válogassatok az alábbi öt pakli közül.

Nem minden forog azonban a Tier 1-2 deckek körül. Néhány kreatív játékos egy-egy off-meta paklival is képes meglepetéseket okozni; egy ilyen változatot mutatunk be most nektek. Következzen a Dragon Control Quest Priest!

RUSH's Dragon Control Quest Priest

Kód: AAECAa0GDAjtBaIJ0wqWxALHywKJzQKQ0wLD6gLy7ALF8wKXhwMJ+wHRwQLVwQLJxwLwzwLo0AKp4gLL5gLq5gIA

Minden Priest pakli –ami játszik legalább 2-3 sárkánnyal– hatalmasat profitálhat a Duskbreaker képességéből, ami önmagában képes megverni az Aggro / Hunter paklikat. Egyszerűen nincs jobb érzés, mint letakarítani az ellenfél lényeit és pluszban egy 3/3-as testet kitenni az asztalra. Hasonlóra képes két lapból a Thalnos + Spirit Lash is, ami a pusztításon kívül maximális életerő környékére visszagyógyíthat az esetek legnagyobb részében. Találunk még a pakliban Mass Hysteriat, Psychic Screamet, Primordial Drake-et és Shadowreaper Anduint is; tömeges leszedésekből tehát nem lesz hiányunk.

Mulligannél általában ezeket a leszedéseket (Duskbreaker, Mass Hysteria) érdemes megtartani a várhatóan Aggro paklik ellen, mint a Hunter / Paladin / Warlock. Figyelni kell arra is, hogy az Amara, Warden of Hope-ot csak akkor tegyük ki a boardra, ha Zola segítségével azonnal le is tudjuk másolni. Jogosan vetődhet fel a kérdés, hogy a Deathstalker Rexxarral támadó Hunterek ellen mit lehet csinálni? Egy lap általában megoldást kínál mindenre: ez nem más, mint Archbishop Benedictus, ami az elhúzódó meccseket is megnyerheti nekünk.

A Chameleost Seance-szal, Ysera-t esetleg Alexstraszaval lehet helyettesíteni, ha spórolni szeretnénk a varázsporral. Off-meta pakliról van szó, ezért nem érdemes őrült költekezésekbe kezdeni, de a Priest paklik nem véletlen kezdtek előrenyomulni a Standard listákon. Érdemes Anduinra figyelnünk a következő hetekben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!