Legjobb paklik rank 5 alatt: a Lovag, a Vadász, a Pap és az Orgyilkos

Legjobb paklik rank 5 alatt: a Lovag, a Vadász, a Pap és az Orgyilkos

A 2019-es év első napjaiban öt pakli tarolt a Standard metában. Mutatjuk az összeset!

A nerfek utáni első teljes szezon megkezdődött, igaz mindenki a Wildra fókuszál, ugyanis a Wild Open kvalifikációjához mindössze csak annyi a játékosok dolga, hogy a hónap végén top 100 legendben végezzen a népszerűtlenebb formátumban.

Azoknak, akik idegenkednek a Wildtól, –vagy egyszerűen betörték minden Standardból rotált kártyájukat–, mutatunk öt paklit, amivel a legjobban teljesítettek a játékosok Rank 5 és legend között január első napjaiban. Öt pakli, négy hős, egy cél!

Even Paladin

Kód: AAECAZ8FCpkCtwTyBfoGige5wQLCzgLN9AL9+wLvhgMK3AP0Bc8Grwf2B/4HlgmzwQKIxwKW6AIA

Aggro ellen nem muzsikál túl jól, de minden más ellen jó esélyekkel száll ringbe. Az első néhány kör után jöhetnek az erős lények és a buffok, amiket nagyon nehéz megoldani egy mozdulattal. Egy valódi Tempo / Midrange pakliról van szó, ami sajnos a drágábbak közé tartozik a mostani metában.

Átlagos győzelmi arány: 57.4 %

Midrange Hybrid Hunter

Kód: AAECAR8MjQHHA4cEyQS7Ba4GncwC39IChtMCyfgCp4IDm4UDCagCtQOBCo7DAt3SAuPSAovlAqCFA6SIAwA=

A Midrange Beast és a Secret változatok ötvözéséből készült a fenti verzió, amiben tényleg minden földi jó benne van. Brutálisan erős korai szakasz, ötödik körben négy 3/3-as farkas és a koronát maga Zul'jin teheti fel.

Átlagos győzelmi arány: 58.3 %

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBKICrwSnBZ74Ag1G8AP1BfkKm8IC68ICg8cCuMcC48sClc4C+9MC0eEC1uUCAA==

Level Up! nélkül is hasít a pakli, amibe visszakerült a két Frostwolf Warlord. A többi lap gyakorlatilag változatlan és a Rastakhan's szettet is nélkülözi a deck. Kiváló választás azoknak, akik már eddig is próbálgatták a páratlan Paladint.

Átlagos győzelmi arány: 58.5 %

Control Dragon Priest

Kód: AAECAa0GBsUE1QqQ0wKJ8QLj9wLolAMMkAKhBOUEjQjyDNHBAsrDAsnHAujQAsvmAvzqAuiJAwA=

Túlélés, sárkányok, Mind Blast kombó. Ebből áll össze a Priest jelenleg legerősebb paklija, ami a Huntereket könnyedén átlépi, –köszönhetően a Duskbreakernek és a Psychic Screamnek. Nagy jövő előtt áll a deck, ezért érdemes figyelemmel kísérni a teljesítményét a következő hetekben.

Átlagos győzelmi arány: 58.7 %

Odd Rogue

Kód: AAECAaIHBsgDrwT96gKe+ALn+gL6/gIMjALLA9QF9QXdCIHCAp/CAuvCAsrDAtHhAovlAqbvAgA=

A Standard csúcsán, –legalábbis Rank 5 alatt–, egyértelműen a páratlan mechanikára épülő Orgyilkos található. Nem kell Giggling, nem kell Rastakhan's lap, minden maradt a régiben. Ami működik, minek megjavítani?

Átlagos győzelmi arány: 60.7 %

Ti Wildoztok inkább 2019 első szezonjában, vagy marad a jól bevált Standard?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!