Egyszer volt, hol nem volt: rajongói kiegészítő 130 egyedi kártyával

Egyszer volt, hol nem volt: rajongói kiegészítő 130 egyedi kártyával

A Heathstone közössége ezúttal is egy teljes szettet tett le az asztalra. Mutatjuk a "Once Upon a Time" rajongói kiegészítőt!

Minden naptári évben három teljes kiegészítővel igyekszik megújítani a Hearthstone-t a Blizzard, ami az utóbbi időben egyre kevésbé jön össze. Jó példa erre a Witchwood - Boomsday - Rastakhan's hármas, amiben a Witchwood még valóban egy kreatív és egyedi kártyákkal teletűzdelt szettként érkezett áprilisban a játékba, de az augusztusi Boomsday és a decemberi Rastakhan's már inkább csak arról szólt, hogy a kötelezőt letudják a fejlesztők. Az újabb mechanikák hatása nem volt érezhető, a lapok minősége egyszerűen botrányos volt. Természetesen a közösség kreatív kártyásai sem alkotnak mindig tökéletes munkát, de az alábbi szettben tényleg érződik az, hogy valami egyedit akartak létrehozni. Jöjjön a "Once Upon a Time" kiegészítő!

A szettről összeszedtük a legfontosabb információkat:

  • 130 egyedi lap
  • A kiegészítő tematikája a titokzatos, misztikus és mesebeli történeteken alapul
  • Új kulcsszó: Elusive (egy szóban a már ismerős "Can't be targeted by Spells and Hero Power")
  • A legtöbb lapot úgy tervezték, hogy a Common gyakoriságú lapokkal alkosson szinergiát
  • A projektben 12 közösségi tervező vett részt: SLipb, ME24Saken, Epik3YearOld, Phyley, ThePixelDash, Kittenguin, Infinite_Bananas, DKPaladinMDL, AaroSa, edwardtruong2006, Reptile27 és Agent_Scorpio

Az összes lapot megtaláljátok, ha a rettentően aranyos és egyben szörnyen félelmetes Wolpertingerre kattintotok!

Kicsit elrugaszkodott dolognak tűnhet az egész koncepció, de tudjuk azt is, hogy a Blizzard már nem igazán merít ötletet a Warcraft világából. Esetleg valamelyik lap visszaköszönhet majd egy jövőbeli, hivatalos kiegészítőben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!