"A közösség nagyjából hozzászokott, hogy klánok születnek és halnak meg" - ZWACK vezetőségi interjú

A ZWACK vezetősége adott választ az újraalakulás körül kialakult kérdéseinkre.

2018 karácsonyán a TRIGG megszűnt, majd pár nappal rá újraalakult a ZWACK. Az újraalakult klán vezetőségét megkérdeztük arról, hogy mégis mi történt a TRIGG-gel, miért épp a ZWACK-ban folytatják a játékosok, a klánon belüli hierarchia hogy néz ki, és még néhány általános témát is feszegettünk.

A TRIGG megszűnése mindenkit villámcsapásként ért, és azóta se tudtunk meg túl sokat ennek a hátteréről. Milyen döntés vezetett idáig?

A TRIGG vezetősége –ami szeretnénk leszögezni egyáltalán nem egyezik meg a jelenlegi ZWACK vezetőségével– rossz megújulási stratégiát választott, az ebből fakadó konfliktusok pedig a feloszlást eredményezték.

Miért épp a ZWACK-ban folytatjátok a játékot? Nem lett volna jobb tiszta lappal kezdeni, és egy teljesen új klánt létrehozni?

A ZWACK klán elsősorban kényelmi megfontolásból került kiválasztásra; a jelenlegi rendszerben időigényes a 10-es SH épületek megszerzése, de ezek a ZWACK-ban már készen voltak.

Hogy néz ki az újraalakult ZWACK? Mesélnétek a klánon belüli hierarchiáról, azaz arról, hogy ki milyen szerepet tölt be a klánban?

A döntéseket egy szűk vezetői kör hozza.

Hogy érzitek, másképp fogadta a hírt a magyar és a nemzetközi közösség? Ha van különbség, akkor ez miben mutatkozik meg?

A közösség nagyjából hozzászokott, hogy klánok születnek és halnak meg; ennek megfelelően nem is találkoztunk túl heves reakciókkal.

Milyen célokkal vágtok neki 2019-nek? Mivel lehetne túlszárnyalni az eddigi sikereiteket?

Aktív és minőségi játékot szeretnénk egész évben produkálni, a WG-s kupákon pedig helytállni.

Végül, de nem utolsó sorban, mit mondanátok a feltörekvő játékosoknak, akik hasonló babérokra törnek? Mire figyeljenek oda, hogy minél jobbak legyenek, és idővel akár hozzátok is csatlakozhassanak?

Koncentráljanak a 10-es meta tankokkal való minél jobb statisztikák elérésére, felvételkor ez döntő szerepet játszik.

Sok sikert kívánunk a ZWACK-nak a januári CW kampányhoz, és persze a 2019-es terveik megvalósításához is! Van valami, amit ezeken kívül megkérdeztél volna a top magyar klántól?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.