Az 5 leghosszabb ideje együtt játszó csapat a HLTV top 30 közül

Az 5 leghosszabb ideje együtt játszó csapat a HLTV top 30 közül

Sokszor túl hamar a tagcseréhez folyamodnak egyes csapatok, míg mások rekord idő óta együtt játszanak.

Mondhatjuk, hogy túl vagyunk az év eleji forgatásokon a nemzetközi profi CS:GO mezőnyében is; szinte teljesen egész képünk van már a csapatok azon felállásáról, amivel majd az IEM Katowice Majorön fognak szerepelni. Különösen a magyar vagy a francia CS az, ahol nem kell sok ahhoz, hogy egy ötös változtasson a játékosain, de azért bőven vannak ellenpéldák is, olyan csapatok akik már hosszú ideje változatlan felállással játszanak. Nézzük is meg ki az az 5 csapat a jelenlegi HLTV TOP 30-ból, akik a leghosszabb ideje játszanak együtt.

Vega Squadron

Számomra a Vega Squadron a második számú tisztán CIS csapat, akik bizony jelenleg is HLTV ranglista 23-ik helyén tanyáznak és a jelenlegi felállás (tonyblack, chopper, jR, hutji, crush) már 9 hónapja van együtt; ez idő alatt legnagyobb eredményük a FACEIT Major London 12-14-ik helyezése, aminek köszönhetően az IEM Katowice Új Kihívók szakaszának fix résztvevői.

Astralis

A világverő Astralis, akikről gyakorlatilag 2018 minden hetében volt valami érdekes hír, egy újabb eredmény, egy újabb rekord. Természetesen 2019 első Majorének is ők a legnagyobb esélyesei, az összes többi csapat a dánok utolérésén dolgozik. Az áttörő sikert Magisk érkezése hozta meg számukra, –persze előtte sem volt egy gyenge gárda–, de semmi túlzás nincs benne, ha azt mondom, immáron 11 hónapja nem találnak legyőzőre.

NRG

Észak-Amerika egyik legerősebb csapata, aki nyugodt szívvel ül le játszani akár a Liquid ellen is és ami a jelenlegi daps, FugLy, Brehze, nahtE és CeRq felállást már pontosan egy éve tartja. A január 22-én induló amerikai Minor legesélyesebb ötöse, de azért ott is egy erős mezőny alakult ki, bőven van ellenfél aki meglepetést okozhat akár a daps vezette NRG-nek is.

Na'Vi

Egy év és két hónap van a jelenleg is ismert Na'Vi felállásának háta mögött, utoljára electronic csatlakozott hozzájuk, még 2017 novemberében. Már tavaly év végén is érezni lehetett a levegőben, hogy egy-két játékos más lehetőségek felé kacsintgatna, –és a csapat irányítója, a veterán Zeus is azt nyilatkozta, hogy 2019 második felében akár a visszavonulása is eljöhet. Addig azonban még van idő és a s1mple-t is sorai közt tudó Natus Vincere minden erejével azon dolgozik, hogy Lengyelországban ők emelhessék majd a magasba a Major trófeát.

Bravado

Szinte a semmiből robbant be a dél-afrikai csapat a HLTV legjobb 30 csapata közé. A már közel két éve, egészen pontosan 23 hónapja egy csapatban játszó srácok 2018 elején költöztek át Amerikába, hogy nemzetközi vizeken is ki tudják próbálni magukat. A DreamHack Open Winter verenyén egy előkelő második helyezést csíptek meg, és ők is sikeresen beküzdötték magukat az IEM Katowice amerikai Minor csapatai közé.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!