Elbukott egy fogadást, 1000 dollárral támogatta az alapítványt

Elbukott egy fogadást, 1000 dollárral támogatta az alapítványt

A Pirate Rogue nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket; 1000 dollárral gazdagodott egy alapítvány.

A Redditen tényleg minden megtörténhet. A Rastakhan's Rumble megjelenése előtt óriási theorycraft ment a játékosok körében, –legyen az a profi szcéna, vagy a casual szint. Egy Reddit felhasználó, –név szerint Gunnybob megfogadta, hogy ha nem lesz Tier 1 az általa megálmodott Pirate Rogue, akkor 1000 dollárt adományoz egy általa megjelölt alapítványnak. 

Prediction: Pirate Rogue will be a tier one deck. 1000 dollars to charity if not. from r/hearthstone

A jóslat végül nem vált be, hiába volt a koncepció papíron egész tűrhető.

A Pirate verziók off-meta szinten még nagyjából működtek az első napokban, de utána onnan is száműzte őket az Odd Rogue és a Druidstone, a nerfek után a Hunterek és a Paladinok lehetetlenítették el a Pirate / Even Pirate változatokat. Gunnybobnak nem volt tehát választása, mint teljesítenie kellett az általa megfogadott feltételeket. Először a Kiva alapítványban gondolkozott, ami egy kölcsön alapú rendszerben dolgozik és a célja, hogy a világ 85 országában azok kapják meg a megfelelő támogatást, akik valóban hasznosan tudják azt felhasználni.

Gunnybob végül nem a Kiva mellett döntött, hanem a Charity: Watert választotta, ami a legszegényebb országokban juttatja tiszta ivóvízhez a rászorulókat. Az 1000 dollárból 752.08 lett végül, de ez a lényegen nem változtat.

Ez egy nagyon szép gesztus Gunnybobtól, de reméljük legközelebb nem kell egy fogadást elvesztenie ahhoz, hogy támogasson valamilyen alapítványt. Azonban Gunnybob posztja után lehet, hogy még több ember nézett utána a Kivanak, vagy a Charity: Waternek és döntött úgy, hogy pár dollárral ő is hozzájárul ahhoz, hogy a legkiszolgáltattabbak számára is élhetőbb legyen a Földünk.

(Kiegészítés: Gunnybob 1000 kanadai dollárt adományozott a Charity: Waternek, ami átszámolva 752 amerikai dollárt jelent.)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!