Deathstalker Rexxar sem ér semmit ellene: Legend #1 Holy Wrath Paladin

Deathstalker Rexxar sem ér semmit ellene: Legend #1 Holy Wrath Paladin

Az ázsiai szerver csúcsára egy valódi off-meta változat ért fel. A Holy Wrath Paladin képes érvényesülni a mostani Standard Hearthstone-ban!

A Hunterstone mellett a Paladinstone jelenségével is érdemes foglalkozni. Az Even és Odd változatok már hónapok óta meghatározzák a Standard metát, de a klasszikus OTK is nagyon szép eredményeket képes felmutatni az elmúlt hetekben. CxCx azonban az előzőeket nagy ívben elkerülte és a Holy Wrath-re épülő decket húzta elő a cilinderből, és meg sem állt vele az ázsiai szerver csúcsáig. Legend #1 Holy Wrath Paladin következik röviden!

CxCx's Legend #1 Holy Wrath Paladin

Kód: AAECAZ8FBO0Fzwb9+wK9hgMN+gGcArMD3AP0BfYH48sC7dICp/cC/PwC2f4Cz4YD7IYDAA==

A változat nem új, de folyamatosan képes volt alkalmazkodni a változó körülményekhez. Régen a Molten Giant volt a kulcs a győzelemhez, –ezúttal a Shirvallah–, the Tigerből tudja a 25 sebzést kinyerni a Holy Wrath. Ha félünk attól, hogy besül a kombó, akkor a Baleful Bankerrel garantáltan elérhetjük azt, hogy a Shirvallah visszakerüljön a pakliba utolsó kártyaként, –és ekkora tényleg biztosan 25-öt fog sebezni az öt manás varázslat, ami azt eredményezheti, hogy egy körben maximálisan 50 sebzést is képesek vagyunk kifacsarni a pakliból.

Természetesen a túlélés lesz a legfőbb célunk, mert az OTK, vagy OTK közeli sebzéshez el kell jutnunk addig, hogy cska a Shirvallah legyen a pakliban, ami jó pár körbe eltelik. Van itt minden: területi leszedés, gyógyítás, Frost Nova + Ice Block egy lapban és rengeteg laphúzás. Mivel a deckben nincs más győzelmi feltétel a Holy Wratheken kívül minden azon múlik, hogy rákényszerülünk-e arra, hogy idő előtt elsüssük a sebzést és bízunk abban, hogy a Shirvallaht húzzuk fel vele, vagy sikerül kivárni a tökéletes pillanatot. Sok gondolkodást igényel, mivel az erőforrásokat be kell osztani minden körben. Kezdőknek nem igazán ajánlott, de a tapasztaltabbak kísérletezhetnek vele, ugyanis az OTK kombó ellen nem sok esélye van a legtöbb ellenfélnek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!