Az ex-Virtus.pro játékosok egy FACEIT mixben próbálják újraépíteni a karrierjüket

Az ex-Virtus.pro játékosok egy FACEIT mixben próbálják újraépíteni a karrierjüket

A CS:GO első idei Major versenyén már biztosan nem lesz lengyel résztvevő, és igazán számottevő lengyel csapat sincs jelenleg.

Nyakunkon 2019 első Majore, amit két év után újra Lengyelországban rendeznek meg, és ahol –a hazai szurkolók legnagyobb bánatára– nem lesz sem lengyel játékos, sem csapat. A Virtus.pro teljesen széthullott és új formában várja mit hoz számukra 2019, de a Kinguin, az x-kom és a MIKSTURA is csak az európai Minor zárt selejtezőjéig jutott.

Kijelenthetjük, hogy sajnos nincs a helyzet magaslatán a profi lengyel CS:GO és ezen valószínűleg az ismert játékosokból összeverődött új mix csapat sem fog segíteni. FACEIT-en tűnt fel a 2k19PL nevezetű ötös, –ami bár név alapján jó játékosokat is tartalmaz–, a világot nem valószínű, hogy ők fogják megváltani. NEO és morelz azért bőven tapasztalt játékosnak számítanak, innocent neve mellett sem lehet csak úgy elmenni, melléjük pedig stark és myniohEhexP csatlakozott be. Pasha persze azért nem tartozik ebbe az ötösbe, mert nemrég bejelentett a rajongóinak, hogy egy ideig újra teljes munkaidőben fog streamelni.

Nem is olyan régen TaZ is azt nyilatkozta, hogy amatőr hibákkal küzd nem csak a Kinguin, de ahogy ő látja az egész lengyel CS:GO is, ha megnézzük a csapatokat ez igaznak is bizonyul. A Virtus.pro véleményem szerint visszagurult a lejtő aljára és kezdhet újra nekiveselkedni, az AGO és a Kinguin sem tud a következő szintre lépni, a többi kis csapat –mint amilyen például az x-kom– egyszerűen messze van a profi nemzetközi szinttől.

Mit gondoltok, lesz valaha újra olyan formában például a VP, mint ahogy volt 2014 és 2017 között?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!