Folytatódik a mémcunami: őszintén a Rastakhan's lapokról! #2

Folytatódik a mémcunami: őszintén a Rastakhan's lapokról! #2

A Hearthstone rajongók annyira örülnek a mostani metának, hogy inkább minden mást csinálnak játék helyett. Őszintén a Rastakhan's lapokról (2. rész).

Legutóbbi cikkünkben végigvettük a Rastakhan's  Rumble lapjainak őszinte változatait, amik valójában megmutatják, hogy mennyire gyenge az erősségi szintje a Trollos kiegészítőnek. Ha lemaradtatok volna, mindenképp pótoljátok be az első adag kártyát!

Szerencsére a játékosok szabadideje végtelenhez konvergál, ezért megcsinálták a második felvonást, amiben előtérbe került Zentimo, Zul'jin és Shirvallah, the Tiger is. A szomorú, de egyben örömteli az egészben, hogy tényleg fedik a valóságot. Vannak lapok, amik csak azért kerültek a kiegészítőbe, hogy esetleg régi-új változatok felvirágozhassanak, vagy esetleg legalább olyan mértékben átalakuljanak, ami már elég változatosságot képes csempészni a játékba. Ezek az elképzelések nem valósultak meg, –elég csak ránézni a metára. Witchwoodban kialakult verziók határozzák meg a mindennapokat, –annak ellenére, hogy a Boomsday Project és a Rastakhan's Rumble is 135-135 új lapot hozott be a Standard formátumba. Szerencsére a Blizzard a nerfekkel próbált valami újdonságot csempészni a HS-be, de csak azt érte el, hogy "már csak" 29 százalékos a Hunter népszerűsége az összes hős között. De elég a csalódásokból, mert itt vannak az "Őszintén a Rastakhan's Rumble lapokról #2". Még kreatívabb, még viccesebb, még őszintébb!

Kattintsatok valamelyik Zentimora és merüljetek el a mémek birodalmában!

Nektek melyik a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!