Legjobb paklik Rank 5 alatt: köszöntsük együtt a legújabb hőst a toplistán

Legjobb paklik Rank 5 alatt: köszöntsük együtt a legújabb hőst a toplistán

A Hearthstone Standard metájában eddig a Hunter és a Paladin uralkodott, de érkezhet a trónfosztás.

Az elmúlt hét statisztikáit ismét összegyűjtötte és feldolgozta a HSReplay. Rank 5 és Rank 1 között kilenc paklit rangsoroltak az átlagos győzelmi arány alapján, –és ahogy azt már megszokhattuk, a két hős viszi a prímet. Elemezzük a számokat!

Három szerveren, összesen 1,34 millió játék eredményei alapján alakult ki a sorrend, ami ismét megmutatja, hogy mennyire jelentősek voltak a nerfek hatásai. A Hunterek és Paladinok lubickolnak a győzelmekben, amíg a Druid és a Warlock egyelőre csak keresi a helyét. A Rogue még mindig csak egy paklival képes a legjobbak közé férkőzni, de az egyértelmű nyertes mindenképp a Priest, ami a Control változatával egyre jobban teljesít a Standard metában. Érdemes kitérni a Secret Paladinra, ami egy új Aggro változatként képes meglepni a Huntereket és jelentős fejtörés elé állítani a többi, hasonlóan gyors paklit.

A Hunter négy változattal is befért a top 9-be, ilyen dominanciára csak a Druid volt képes még a Jade meta környékén. Kijelenthető, hogy a Hunterstone létezik, mivel népszerűségben is ez az egy Class határozza meg az egész metát. Az összes hős közül nagyjából minden harmadik Hunter a ladderen, ezért a játékosok két lehetőség közül választhatnak: beállnak a Vadászok sorába, vagy kizárólag a Hunterek ellen hozzák a paklit. Hogy melyik a jobb megoldás a jelenlegi helyzetre, azt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, –de az biztos, hogy a Priest előretörése megnyithatja az utat más Tier 2 / off-meta paklik számára is.

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FAq8EnvgCDkbwA/UF+QqbwgLrwgKDxwK4xwLjywKVzgL70wLR4QLW5QLu9wIA

Even Paladin

Kód: AAECAZ8FCpkCtwTyBfoGige5wQLCzgLN9AL9+wLvhgMK3AP0Bc8Grwf2B/4HlgmzwQKIxwKW6AIA

Secret Hunter

Kód: AAECAR8KxwPJBK4GjsMCncwChtMCmPACp4IDm4UD9YkDCp4BqAK1A4cElwj+DNfNAt3SAt/SAuPSAgA=

Control Priest

Kód: AAECAa0GCAnFBO0FlsQCkNMC6uYCgvcCsIkDC/sBoQTTCtHBAvDPAujQAqniAp/rAqH+ApeHA+aIAwA=

Even Shaman

Kód: AAECAaoICCCZAv4F88ICws4C9uwCp+4CzfQCC70B0wHZB/AHsQiRwQKbywKW6AKU7wKw8AKKgAMA

Odd Rogue

Kód: AAECAaIHBLICrwSe+ALn+gINjALLA9QF9QXdCIHCAp/CAuvCAsrLAtHhAovlAqbvAsf4AgA=

Szerintetek milyen más hősöknek van esélye beférni a legjobbak közé?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!