Hogyan működik az összes ultilopás Sylas-szal? Így! - videó

Hogyan működik az összes ultilopás Sylas-szal? Így! - videó

League of Legends - Sylas a játék legújabb hőse. Egy igazán egyedi ultit kapott, amivel bármilyen ellenfél ultiját képes ellopni, de hogyan is néz ez ki a valóságban?

Sylas lesz a 2019-es év első új hőse a League of Legends-ben. Rengeteg érdekességet láttunk már a játékban, többek közt olyan hősöket, akik másoktól tudnak ezt-azt kölcsönözni. Az első ilyen karakter Zoe volt még 2017 végén, aki mások idézői képességét és különféle tárgyak aktív részét tudta kölcsönözni, miután felvette azokat a földről. Nemrég megjelent Neeko is, aki mások kinézetét tudta magára ölteni, ezzel is további káoszt hozni a játékba.

Legutóbb pedig megjelent Sylas bemutatója, ahol Hijack képességével képes az ellenfél csapatának végső képességeit ellopni. A legtöbb esetben elég egyértelmű, hogy mi történik, de akadt pár olyan karakter, akinél nem volt ennyire tiszta. Leginkább azoknál a hősöknél merült fel ez a kérdés, akiknek az ultija nem szokványos módon működik, mint például az alakváltó hősök, gondolok itt Nidalee-ra, Elise-re, esetleg Jayce-re, vagy netán Udyrra. Korábban az eddig ismert tények mellett megnéztük, hogy vajon mely ultikkal bánhatna igazán jól Sylas és mik azok, amiknek nem sok hasznát veszi. Ezekről alább olvashattok.

Az emberek azonban kíváncsi természetűek általában és azt hiszik el a legjobban, amit látnak, jelen esetben ez a karakterek ellopott ultijára vonatkozik. Szerencsére valaki vette a fáradtságot és összegyűjtötte őket egy videóba.

Így minden kérdésünkre választ kapunk, legyen az akár Annie macija, Cho'Gath lakmározása, Corki rakétái, Elise átalakulása és hasonlók.

Az alakváltóknál megkapja az adott alakhoz tartozó képességeket, melyeket mindaddig tud használni, amíg vissza nem alakul, erre nincs időkorlát, tehát elméletileg akár az egész meccset Elise-ként, vagy Nidaleeként tölthetnénk.

Heimerdinger esetében egy erősített képességet tudunk elhasználni, vagyis nem fogjuk sokáig tartogatni, mert addig máshoz nem férünk hozzá. Ivern haverját, Daisy-t is Tibbers-hez hasonlóan mozgathatjuk a pályán. Jhin négy lövését is megkapjuk, ha pedig van Kalista az ellenfélnél, akkor a meccs elejét egy tőrrel kezdjük, így egy embert kijelölhetünk előre.

Karma
esetében is, mint Heimernél, egy erősített képességet kapunk, míg Kassaddin ultijával egyszer ugorhatunk egyet. LeBlanc esetében az általa utoljára használt képesség ulti által erősített változatát kapjuk meg. Mordekaiser ultijával mi is szerezhetünk szellemet, vagy akár sárkányt.

Pyke ultijánál a resetet megkapjuk, vagyis többször tudjuk használni, amíg ölünk vele, míg Quinn esetében egy átalakulást kapunk csak. Shaco klónja úgy működik, mint Tibbers, vagy Daisy.

Melyik a kedvenc ultitok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!