Szívmelengető videóban emlékezett vissza Pasha a V4-re

Szívmelengető videóban emlékezett vissza Pasha a V4-re

A videóban profi játékosok karrier utáni életének fontosságára hívja fel a figyelmet Pasha.

Érdekes témát feszegető videó látott napvilágot tegnap a 30 éves egyszeres Major győztes és Major MVP medállal rendelkező Jarosław " pashaBiceps " Jarząbkowski, aki a napokban jelentette be, hogy egy ideig nem tér vissza a profi CS:GO világába, hanem egy full-time streamerként folytatja tovább életét.

Pasha visszatér, de nem úgy, ahogy sokan számítottak rá

Helyette visszatér ahhoz a szokásához, amit már korábban is sokan szerettek!

A videó egy ikonikus pillanattal kezdődik, ez pedig pasha csapatának utolsó tornagyőzelme, mely még a 2017-es DreamHack Masters Las Vegas versenye volt. Később pedig már a négy órás kelést láthatjuk, és indulás a munkába, mely a videóban egy sütöde, ahol a lengyel játékos pékként szerepel, és eléggé ikonikus pékárukat vesz ki a sütőből, ráadásul a régi szép emlékeket még a telefonján is feleleveníti munka közben. Ami szívmelengetően pont a Magyarországon rendezett V4 döntő előtti jelenet volt.

A mondanivaló azonban csak a videó végén hallható, amikor is pasha elmondja, hogy azért készítette ezt a videót, hogy felhívja a figyelmet arra, mik is a fontos dolgok az életben, –illetve arra is kitér, hogy sok profi játékos nem tudja mit kezdjen az életével, miután karrierük befejeződött. Ezért nagyon fontos, hogy legyen egy végzettségünk, melyet akár a profi karrier előtt, vagy esetleg közben meg tudjunk szerezni, gondolván ezzel a jövőre is.

Emellett kitér az egészség fontosságára, és hogy rengeteget sportoljunk, persze ne feledkezzenek meg a barátaikról, családjukról, szeretteikről. Pasha tehát reméli, hogy ezzel a kis rövid videóval sikerült megértetnie a fiatalabb játékosokkal, hogy mi is igazán fontos az életben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!