A 30 ezer forintos Prestige Aatrox kinézet

A 30 ezer forintos Prestige Aatrox kinézet

League of Legends - Még egy napja sincs bent a Prestige Aatrox, a közösség máris kiakadt miatta.

/A cikk helyenként a szerző szubjektív véleményét tartalmazza/

A 9.1-es frissítéssel érkezett a Blood Moon Aatrox Prestige kiadása, mely egészen 2020. február 1-jén 8:59-ig lesz elérhető a boltban. No de miért is kerül ez a hőskinézet 30 ezer forintba? Mi a helyzet a korábban megszokott belépővel és mik ezek a tekintélypontok?

TEKINTÉLYPONTOK ÉS BELÉPŐ

A Tekintélypontokat egyelőre mesteri ládákból lehet megszerezni jelenleg, azonban a későbbiekben várható majd, hogy máshonnan is hozzájuthatunk néhány kicsiny pontocskához. A drágakövekkel ellentétben a Tekintélypontok esetében nincs szerepe a véletlennek, –így mindig egyértelmű lesz majd, hogy mennyit is kell még összegyűjteni, tehát megvásárolni, a kívánt Prestige kinézet megszerzéséhez. Az idén szerzett, 2019-es Tekintélypontok magyar idő szerint 2020. január 1-jén 8:59-kor tűnnek el a mesteri ládákból.01Mint azt már mindenki észrevehette, nincs belépő. Az Aatrox kinézetet nem kifarmolni kell, –mint ahogyan az Akali vagy Kai'Sa esetében volt–, hanem egyszerűen megvásárolni. Arról, hogy Vayne Prestige kinézete kap-e majd belépős rendszert, még nincs hivatalos információ, –a pletykák szerint igen: ő kifarmolható lesz egy belépőért cserébe.

MENNYIBE IS KERÜL?

A hőskinézet ára fixen 100 Tekintélypont, ez nem fog változni, nem lesz akciós. A boltban a jelenlegi kínálatok alapján kell tehát vásárolni egyszer egy Vérhold-drágakőcsomagot, mely tartalmaz 20 Tekintélypontot, továbbá két darab 9 Vérhold-kapszulás csomagot, mely tartalmaz még egy bónuszkapszulát és 40 Tekintélypontot. Így máris megvan a 100 Tekintélypont. Milyen egyszerűen is hangzik. 02A gond csak ott kezdődik, hogy a Vérhold-drágakőcsomag ára 1750 RP, továbbá a 9 darabos Vérhold-kapszula csomag egyéni ára 6750 RP és ebből van szükségünk kettő darabra! Összesen 15250 RP-be fáj nekünk az, ha most akarjuk megvásárolni a Blood Moon Aatrox Prestige kiadását. Ezt az RP mennyiséget 30 ezer forintért tudjuk megvásárolni, kell hozzá egy 20 ezer forint értékű 10700 RP-s és egy 10 ezer forint értékű 5300 RP-s csomag! Ezt követően marad 750 RP-nk esetleg egy Blood Moon őrszemre, ha még ezek után lesz kedvünk költekezni.

A fejlesztők elmondása alapján a kinézetekért felelős csapatnak rengeteg ötlete van a jövőbeli, tekintély típusú kinézetekkel kapcsolatban, így kísérletképp hozták be ezt a verziót, mely egy éven át elérhető, eseményhez nem társítva. Terveik szerint az arany, illetve a fehér színek árnyalataival teszik majd jellegzetessé ezeket a kinézeteket. 

Értem én, hogy 1 évre lebontva 30 ezer forint Mesteri ládákra nem sok, mert havi 2500 forintról van szó ebben az esetben, de azért álljon már meg a menet, hogy egy kinézetért elmernek kérni ennyit. Értem én azt is, hogy végre eljutott az agyukig, hogy gyűjtői kiadásnak harangozták be a kinézeteket; akkor valamit tenni is kellene értük, hogy az legyen, –de most meg átestek a ló túlsó oldalára.

Ti tervezitek megszerezni így ezt a kinézetet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!