Löveg alternatívák, amik hatékonyabbak, mint gondolnád!

Löveg alternatívák, amik hatékonyabbak, mint gondolnád!

Lépj valami meglepőt, és szereld fel a tankodat úgy, ahogyan csak kevesen merik!

A legtöbb esetben a játékosok a minél nagyobb löveg felé kacsingatnak –gondolván, hogy az biztosan jobb–, de időnként érdemes elszakadni a megszokottól, és valami egyedit lépni, amit csak kevesen mernének utánad csinálni. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány lehetséges variációt, amivel érdekesebbé, –sőt, sok esetben hatékonyabbá teheted kedvenc járművedet!

Löveg alternatívák, avagy lépj valami egyedit

AMX 65t: Kis torony és kis löveg

Ne ragaszkodj a képen látható nagy toronyhoz, hanem használd végig a kicsivel, ami kialakításában, így hatékonyságában is túltesz a fejlesztetten. A lövegek közül természetesen a 100 milliméteres lesz a befutó, ami magasabb alap átütéssel rendelkezik, pontosabb és gyorsabban szűkül, –és ha ez nem lenne elég, akkor kis toronnyal (-8 helyett -10 fokban) válik lehajlíthatóvá a cső.

VK 100.01 (P): Kis löveg

Ha elég bátor vagy, és szakítasz a nagy löveggel, akkor egy valódi pusztító masina válik a VK 100.01 (P)-ből, amivel immáron a nagy ütések helyett precíz találatokat vihetsz be. Ellenfeleid garantáltan szívni fogják a fogukat!

E-50: 8.8 cm L/100

Az E-50-ből gyakorlatilag egy olyan táras tank válik, aminek nincs szüksége hosszú töltési időre. A korábbiaktól eltérően ez az összeállítás inkább szórakoztató, mintsem valóban effektív, –de időnként jól esik négy másodpercenként 240 sebzést bevinni meghökkent ellenfeleinknek a megszokott 390-es karmolás helyett.

T29: 90 milliméteres löveg

Sokan egész egyszerűen bénának tartják a kisebb löveggel felszerelt T29-et, de jó helyezkedéssel kihasználható a brutális DPM értéke, –nem beszélve arról, hogy a nagy távolságra, illetve a kapáslövéssel leadott próbálkozások is nagyobb eséllyel lesznek sikeresek, mint a 105 milliméteres ágyúval.

IS: 100 milliméteres ágyúval

Akár hiszitek, akár nem, de az IS egy olyan harckocsi, ami a mai metában nyugodtan szakíthat a tipikus szlogennel, miszerint a nagyobb kaliberű löveg az igazi, ugyanis a 100 mm D10T nem DPM-ben, de általános harcértékben múlja felül a 122 mm-es top ágyúkat. Többet ér a pontosan és gyorsan leadott közepesen nagy de biztos sebzés, mint egy nagyobb ütés, ami talán semmi kárt nem okoz az ellenfélben, ha netalántán mellé megy.

Próbáljátok ki bátran az ajánlott harckocsikat alternatív lövegeikkel, mert meglepően tapasztaljátok majd, hogy mennyire jók is valójában ilyen módon!

Tudtok még olyan járművekről, amiket ajánlott más löveggel felszerelni, mint azt a játékos elsőre gondolná?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.